Irek-M1 Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Witam Przedstawiam mój najnowszy skończony model. Jest to tak jak widać Mercedes-model Tamiya 1-24. Mam nadzieję iż spodoba się on Wam i łagodne komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Very nice, tylko może troszke brudku na tym podwoziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Daje radę... Jak się domyślam, jest to skala 1:24 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Modelik przepiękny. Natomiast zastanawiam się gdzie wcięło Tobie znaczek merca z maski?? Mam też dwa modele takiego merca tylko w malowaniu D2 i Original Teile i tam taki znaczek jest jako mała blaszka. Ale dla mnie ogólnie rewelacja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 15 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2007 Już odpowiadam leży z boku gdyż jeszczę będę przymierzał go do podstawki na której ma stanąć i znając życie bałem się o przypadkowe utrącenie dlatego też na razie jest tam gdzie jest dla własnego bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 i wszystko jasne podro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Śliczny zarówno model jak i samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 17 Stycznia 2007 Share Napisano 17 Stycznia 2007 No ten modelik Tamiya zawsze mi się podobał A to wykonanie jest naprawdę niczego sobie. Bardzo fajnie się model prezentuje i mam pytanie czy masz jakieś fotki z budowy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 17 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2007 Witam. Przykro ale nie z tej racji iż w tym czasie moja cyfrówka leżała w serwisie w Niemczech. Nie byli w stanie jej naprawić i zwrócili mi kasę stąd brak zdjęć z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 17 Stycznia 2007 Share Napisano 17 Stycznia 2007 elefantes ja mam takie dwa modele wiec jak przyjdzie na nie niedługo czas to dam ci znać i obejrzysz sobie relacje. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 17 Stycznia 2007 Share Napisano 17 Stycznia 2007 To i ja się pisze na oglądanie tej relacji, a nissanka już śledzę bo to też bardzo ciekawy samochodzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 a nissanka już śledzę bo to też bardzo ciekawy samochodzik a nissanek gdzie stoi bo nie widzalem ale model piekny tego merca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Na forum jest relacja z 350Z ale pomylił mi się autor, mój błędzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 ok spoko jakos znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Lipca 2007 Share Napisano 25 Lipca 2007 a czy mogę prosi o tył tego modelu bo jest on podobny jaki widziałem na wyscigach DTM na torze eurospeedway Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi