Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Przedstawiam mój najnowszy skończony model. Jest to tak jak widać Mercedes-model Tamiya 1-24. Mam nadzieję iż spodoba się on Wam i łagodne komentarze

qzdj281cia003.jpg

qzdj281cia0033.jpg

qzdj281cia0032.jpg

qzdj281cia0031.jpg

Napisano

Daje radę...

Jak się domyślam, jest to skala 1:24 ?

Napisano

Modelik przepiękny. Natomiast zastanawiam się gdzie wcięło Tobie znaczek merca z maski?? Mam też dwa modele takiego merca tylko w malowaniu D2 i Original Teile i tam taki znaczek jest jako mała blaszka. Ale dla mnie ogólnie rewelacja. Pozdrawiam

Napisano

Już odpowiadam leży z boku gdyż jeszczę będę przymierzał go do podstawki na której ma stanąć i znając życie bałem się o przypadkowe utrącenie dlatego też na razie jest tam gdzie jest dla własnego bezpieczeństwa.

Napisano

No ten modelik Tamiya zawsze mi się podobał A to wykonanie jest naprawdę niczego sobie. Bardzo fajnie się model prezentuje i mam pytanie czy masz jakieś fotki z budowy? Pozdrawiam.

Napisano

Witam. Przykro ale nie z tej racji iż w tym czasie moja cyfrówka leżała w serwisie w Niemczech. Nie byli w stanie jej naprawić i zwrócili mi kasę stąd brak zdjęć z budowy

Napisano

elefantes ja mam takie dwa modele wiec jak przyjdzie na nie niedługo czas to dam ci znać i obejrzysz sobie relacje.

pozdro

Napisano
a nissanka już śledzę bo to też bardzo ciekawy samochodzik

a nissanek gdzie stoi bo nie widzalem ale model piekny tego merca pozdrawiam

• 6 months later...
Napisano

a czy mogę prosi o tył tego modelu bo jest on podobny jaki widziałem na wyscigach DTM na torze eurospeedway