Mirek66 Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Witam po dość długim czasie projekt zakończony . Zapraszam do oglądania oraz komentarzy dotyczących modelu . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Co tu dużo mówić, po prostu klasa sama w sobie! Jedynie mogę się przyczepić do gąsienic- po wewnętrznej stronie tez mają gumowe nakładki Teraz czekam na kolejny Twój projekt IDF. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 21 Lutego 2010 Autor Share Napisano 21 Lutego 2010 Dzięki Bartku co do gąsek wiem ale tylko takie miałem gumiaki z Academy jak kupię z Bronco to do wymiany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Fajowski i prawidłowy Nie to co mój Magach... nieprawdziwek Chętnie bym go porównał z Twoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 No cóż Mirku mam nadzieję że go zobaczę w Radzyniu na wystawie. Klasa model i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Duuuże bardzo fajnie wycieniowany, powtórzę słowo, które już wcześniej padło: KLASA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 21 Lutego 2010 Autor Share Napisano 21 Lutego 2010 Dzięki koledzy .Mati twój jest tez fajny . Zbyszku mam nadzieje że spotkamy się w Gali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Nieziemsko mi przypadł do gustu Pięknie pomalowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Piękny! Mirku świetnie go wykonałeś, mam tylko pytanie co do gąsek, bo wiadomo, te klocki na czarno, a resztę gąsienicy na jaki kolor pomalowałeś? Szkoda, że M60 jest mało popularnym czołgiem wśród modelarzy, a to taki ładny współcześniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Lutego 2010 Autor Share Napisano 22 Lutego 2010 Kamil dziękuję Krzysiek na czarno całość a potem suche pastele głównie brąz i rdzawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 A wygląda jakby było na dwa kolory i na to pastele, tak czy siak wyszło bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Mirku, tym razem Ci nie posłodzę za bardzo... Merytorycznie jest dopracowny i chwała Ci za to (tak lubię) , detal fajnie widać po malowaniu, to też dobrze, tylko samo malowanie... Niby klasa (technicznie ok), ale dla mnie wygląda na "standard" - Twój M60 przypomina mi fotki modeli innych autorów z netu i "prasy branżowej". Mam takie wrażenie, że CM daje zbyt powtarzalny efekt, niezależnie od modelarza (po prostu światłocień wypada w tych samych miejscach i "stopniu nasycenia")... Dobrze to widać w przypadku takich współcześniaków jak ten, gdzie jest dużo małych paneli (pancerz reaktywny?) do rozjaśnania. P.S. Sam mam do pokonania przepaść, żeby dojść do takiego poziomu malarskiego, choć nie wiem, czy chcę. Jak mówię - nie przypadła mi do gustu "standardowość" efektów uzyskiwanych w CM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 Dzięki Kaziu według mnie po prostu niektóre modele muszą tak wyglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Cóż dodać, cóż ująć. Wszystko już napisane. Gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi