Sniper Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Witam wszystkich, chciałbym pokazać niniejszym swój model "Karasia". Jest on już leciwy ale raczej nie znany szerszemu gronu, a wydaje mi się że warto się trochę pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkp Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 A jaka skala i jakiej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 A jaka skala i jakiej firmy ? 1-48 Mirarrge Hobby chyba ze to siedem-dwójka!! Model przepiękny !! Bardzo ładny kokpit i malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Jak model leciwy to nie Mirage Pozatym Mirage ma wklęsłe linie a nie wypukłe. Modelik ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper Napisano 15 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2007 Witam, model to jedyny sklejalny w tej skali Heller ( 1:72 ), kokpit to blaszka Eduarda, a k-my to Vickersy F z Parta. Jako ciekawostkę dodam że każdy km składa się z 16 części. Zapomniałbym o silniku, to oczywiście żywiczny Ardpol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkp Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 ( 1:72 ),każdy km składa się z 16 części. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper Napisano 15 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2007 Widzę że jednak robi wrażenie. Jak ktoś nie wierzy mogę podesłać skan instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Detal jest świetny i robi wrażenie. Trochę gorzej wyglądają duże powierzchnie. Brakuje im życia i one demaskują skalę. Generalnie 5 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Też złożyłem karasia heller'a takiego jak ten, ale nie wpakowałem mu tych blaszek... za to zrobiłem wgłębne linie podziału ale modelik fajny:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser111 Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 Bardzo fajne sczegóły! Ale moim zdaniem samolot ma niewłściwy kształt usterzenia poziomego jak na wersje B. Zrobiłeś to usterzenie z pudełka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper Napisano 22 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2008 Całość jest z pudełka plus blaszki Eduarda. Niestety nie dysponowałem dobrą monografią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Świetna robota no i detale na . Naprawdę miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Ładny,blaszki robią swoje przy takiej szklarni jak u karasia. Szczęście że nie dałeś kalek z zestawu-odszykowany Karaś z tygryskiem 55esk. i numerem 5 to już parodia:D Minus,szkoda ze nie zrobiłeś wgłebnych linii...Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi