BEDU Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 A to kolejny WIP a dokładnie DODGE SUPER BEE z firmy revell którego zacząłem już dawno i powoli się robi w sumie to kończy to będzie można powiedzieć prosto z pudełka oprócz felg i koloru budy. FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 22 Lutego 2010 Autor Share Napisano 22 Lutego 2010 Narazie stoi na takich kołach A będzie stał na takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCIONd Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Kocham muscle, nie koniecznie ten model. Będę bacznie obserwował ten projekt. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Witaj, projekcik fajny. Bardzo podobają mi się koła, jakie dobrałeś. Nie podoba mi się to, że widać sporo nadlewek na wydechu i zawieszeniu. Nie zaszpachlowałeś także silnika, skrzyni na łączeniu. Jak dla mnie, kolor też mógł by być inny, ale to już gusta itp Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Jak dla mnie, kolor też mógł by być inny, ale to już gusta itp Pozdrawiam Też tak myślę, taki kolor u muscle cara niezbyt mi się widzi , no ale oczywiście to twój model. Popraw błędy o których mówił Diesel Fan i będzie super. Wiem że pisałeś, że będziesz go robił prosto z pudła ale może pokusiłbyś się o obniżkę zawieszenia, fajny low-rider by wyszedł z tymi felgami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Kolor rzecz gustu, mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Jak dla mnie kolor pasuje mi się podoba. Model fajny ale tak jak mówi przemekgksw3 mógł byś obniżyć go trochę bo na pudełku jakoś tak dziwnie wygląda. Jak dla mnie za wysoko stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 Tak jak wspominałem dach będzie pomalowany na czarny mat i właśnie go pomalowałem felgi tez narazie są czarne potem będzie chrom. FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 No bardzo mi sie podoba, nabiera kształtów, czekam na kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Też zaczynam się do niego przekonywać Nie zapomnij zapuścić linii i podmalować detali: wycieraczek, zapinek maski czy klamek. Powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Totalny wypasik ;)) Super model, bardzo mi się podoba, musisz do niego dorobić figurki dorodnych meksykańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 24 Lutego 2010 Autor Share Napisano 24 Lutego 2010 Kalkomanie położone a felgi w chromie jeszcze tylko bezbarwny na budę FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 24 Lutego 2010 Autor Share Napisano 24 Lutego 2010 Te felgi mam na Super Bee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Ładnie się prezentuje na tych felgach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 24 Lutego 2010 Autor Share Napisano 24 Lutego 2010 Dzisiaj dałem bezbarwny i złożyłem przód i tył narazie to przymiarka Jak się wam podoba ?? FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Mnie sie podoba:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 25 Lutego 2010 Autor Share Napisano 25 Lutego 2010 Nie wiem czy uda mi się pomalować cyferki na liczniku ale się postaram może się uda. FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 25 Lutego 2010 Autor Share Napisano 25 Lutego 2010 Zacząłem robić srebrne uszczelki w szybach i powiem ze chyba mi to nieźle wyszło FOTKI: Aha i mam pytanie czy zrobić takie srebrne listwy na błotnikach tak jak w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 Ramki w szybach wyszły super BMF Ramki przy nadkolach bym sobie podarował... moim zdaniem będziesz miał ciężko je wykonać i jeszcze możesz uszkodzić lakier. Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 Te ramki na błotnikach nie wyglądają zbyt dobrze, lepiej będzie bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 Nie wiem czy uda mi się pomalować cyferki na liczniku ale się postaram może się uda. Może zamiast malować spróbuj zdrapać czarną farbę w miejscach cyferek, powinny wyjść wtedy całkiem ładne zegary, a przy malowaniu ich to może nie być takie pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 26 Lutego 2010 Autor Share Napisano 26 Lutego 2010 LUDZIE POMOCY NIE WIEM CO TERAZ MAM ZROBIĆ Z TYM FANTEM NIE WIEM DLACZEGO SIĘ TAK ZROBIŁO JAK CLEAR BYŁ WCZORAJ POŁOŻONY ZAMASKOWAŁEM SOBIE ŚWIATEŁKO I JAK TAŚMĘ ODKLEIŁEM MYŚLAŁEM ZE DOSTANE ZAWAŁU :/ FOTKA: CO TERAZ ZROBIĆ POMÓŻCIE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 Lakier jeszcze dobrze nie wysechł (nie utwardził się), za szybko nakleiłeś taśmę przez co zszedł ci razem z taśmą. Przed naklejeniem taśmy mogłeś najpierw osłabić klej na niej naklejając ją kilkakrotnie np. na blacie stołu. Nie pozostaje ci nic innego jak dorobić kalkę lub domalować pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 26 Lutego 2010 Autor Share Napisano 26 Lutego 2010 Albo domalować i nie będzie napisu super bee albo dać nową bo w zestawie były dwie ale ta druga jest biała :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 CO TERAZ ZROBIĆ POMÓŻCIE !!!!! Na PWM jest kol. soris000 oferujący wykonywanie kalkomanii na zamówienie: http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=7&t=9754&p=112765#p112765 Musisz tylko zrobić projekt w CorelDraw i wysłać. Do wykonania projektu może przydać się skan drugiej, białej kalki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi