Artur Domański Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Wiecej fotek w pozniejszym terminie Acha zapomniałem o najwazniejszym Trumpeter ----->> 1:32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Artur wrocil i to z jakim modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Cześć Arturze mam nadzieję iż w miarę szybko doczekamy się dalszego ciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 15 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2007 Mam nadzieje ze lenistwo nie wygra z moim zapałem i model w miare szybko bedzie powstawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Jak narazie bardzo ładnie Te klapy wyglądają naprawdę seksownie! Arturze czy model będzie pokazany na najbliższych zawodach w Ostrowiu Wlkp.? Czekam na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 15 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2007 Jak narazie bardzo ładnie Te klapy wyglądają naprawdę seksownie! Pierwszy raz słysze takie okreslenie Arturze czy model będzie pokazany na najbliższych zawodach w Ostrowiu Wlkp.?Czekam na fotki! Konkursu w Ostrowie w tym roku nie bedzie, mozliwe ze skoncze go na Bytom. Ale na 100% pełna relacja bedzie w mini Replice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 16 Stycznia 2007 Share Napisano 16 Stycznia 2007 Konkursu w Ostrowie w tym roku nie bedzie, mozliwe ze skoncze go na Bytom Nie załamujcie mnie!!! Swojego salamndra po cichu chciałem pokazać w ostrowie! No to dupa jasiu. Wiecie jakie są przyczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 16 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2007 z tego co słyszałem Grzesiek ma nawał innych obowiazków i nie bedzie w stanie zorganizowac konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 16 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2007 Kolejny postęp w sklejaniu cdn....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 16 Stycznia 2007 Share Napisano 16 Stycznia 2007 No jedziesz z nim ładnie. Czekam na dalsze fotki i postęp prac. Zapowiada się niezły model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 20 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2007 No to mamy juz bryłe Czesci sa w miare spasowane CDN...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 22 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2007 Modelik wyszpachlowany i w miare wyczyszczony, gdzie niegdzie wyszły małe babole do poprawki. Za pare dni położe wstepna farbe by zobaczyc jak wszystko poszpachlowane, ale wczesniej musze odtworzyc pare nitów i linii..... CDN...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Dawaj, dawaj waszmościu ... czekam z niecierpliwością. ... ja niestety leczę złamanie kości przedramienia ... ... więc z modelistowania chwilowo klapa ... Ale czekam na Twoje dalsze postępy Artur ... póki co tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 25 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2007 ... ja niestety leczę złamanie kości przedramienia ... ... więc z modelistowania chwilowo klapa ... A co sie stało, skrzydełko od modelu upadło Ci na rączke Powoli cos bedzie sie działo, mam troszke wolnego więc powinienem podgonic, a co z tego wyjdzie to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 26 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2007 Wyczyszczone, oszlifowane Teraz odtwarzanie nitów i innych lini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi