macotra21 Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Cos mi sie zdaje ze nie wygram moja Tachikawa tego konkursu ) Kawal, ale to naprawde KAWAL swietnej roboty i to na modelu ktory przeszedl przez rece kazdego kto ma wiecej niz 30 lat. Piekna maszyna i wspaniala robota. Naprawde szczere gratulacje i podziw dla cierpliwosci i warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 9 Marca 2010 Autor Share Napisano 9 Marca 2010 Dzięki kornik_69! Lubię podejmować takie modelarskie wyzwania Tym bardziej, że dokładnie tak jak zauważyłeś, są to nasze rodzime samoloty. Sklejanie ich modeli, mimo że często trudne i uciążliwe, daje dużo satysfakcji. A wszelkie trudności przy sklejaniu zawsze rekompensuje mi przyjemność dołożenia do kolekcji kolejnego polskiego samolotu macotra21 dziękuję za komentarz na modelu ktory przeszedl przez rece kazdego kto ma wiecej niz 30 lat. Ja do 30 mam jeszcze kilka lat niemniej, między innymi od Czapli zaczynałem swoje modelarstwo... I zatoczyło się koło Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Tok myślenia i przesłanki jak najbardziej zbliżone do mojego. Kolekcja ze zdjęcia bardzo cieszy oko. Mam nadzieję, że wkrótce dołączy do niej np. PWS-10, Sum albo RWD-6 Żwirki i Wigury, którego ja sam niedługo biorę na warsztat. Powodzenia w następnych projektach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 No model po prostu git malina. Cały czas podglądałem warsztatu i nie jestem zaskoczony, bo model wygląda wyśmienicie, tak jak to już zapowiadało się podczas Twoich prac nad nim. Duże za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 Wiem, że odgrzewam kotleta, ale wielka szkoda, że zdjęcia wcięło, byłaby niezła pamiątka i poradnik dla następnych pokoleń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 19 Maja 2015 Autor Share Napisano 19 Maja 2015 Zdjęcia niestety wcięło bezpowrotnie, ale znajdziecie je u mnie na blogu: http://zszachownica.blogspot.com/2013/06/rwd-14b-czapla-luty-2010-wrzesien-39-4.html Pozdrowienia Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Widziałem te zdjęcia kilkanaście razy, ale warsztatowe by się przydały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 22 Maja 2015 Share Napisano 22 Maja 2015 Ipkinsie, a z czego zrobiłeś naciągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi