macotra21 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Cos mi sie zdaje ze nie wygram moja Tachikawa tego konkursu ) Kawal, ale to naprawde KAWAL swietnej roboty i to na modelu ktory przeszedl przez rece kazdego kto ma wiecej niz 30 lat. Piekna maszyna i wspaniala robota. Naprawde szczere gratulacje i podziw dla cierpliwosci i warsztatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ipkinss Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 Dzięki kornik_69! Lubię podejmować takie modelarskie wyzwania Tym bardziej, że dokładnie tak jak zauważyłeś, są to nasze rodzime samoloty. Sklejanie ich modeli, mimo że często trudne i uciążliwe, daje dużo satysfakcji. A wszelkie trudności przy sklejaniu zawsze rekompensuje mi przyjemność dołożenia do kolekcji kolejnego polskiego samolotu macotra21 dziękuję za komentarz na modelu ktory przeszedl przez rece kazdego kto ma wiecej niz 30 lat. Ja do 30 mam jeszcze kilka lat niemniej, między innymi od Czapli zaczynałem swoje modelarstwo... I zatoczyło się koło Pozdrawiam Ipkinss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Tok myślenia i przesłanki jak najbardziej zbliżone do mojego. Kolekcja ze zdjęcia bardzo cieszy oko. Mam nadzieję, że wkrótce dołączy do niej np. PWS-10, Sum albo RWD-6 Żwirki i Wigury, którego ja sam niedługo biorę na warsztat. Powodzenia w następnych projektach! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 No model po prostu git malina. Cały czas podglądałem warsztatu i nie jestem zaskoczony, bo model wygląda wyśmienicie, tak jak to już zapowiadało się podczas Twoich prac nad nim. Duże za niego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Wiem, że odgrzewam kotleta, ale wielka szkoda, że zdjęcia wcięło, byłaby niezła pamiątka i poradnik dla następnych pokoleń... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ipkinss Posted May 19, 2015 Author Share Posted May 19, 2015 Zdjęcia niestety wcięło bezpowrotnie, ale znajdziecie je u mnie na blogu: http://zszachownica.blogspot.com/2013/06/rwd-14b-czapla-luty-2010-wrzesien-39-4.html Pozdrowienia Ipkinss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Widziałem te zdjęcia kilkanaście razy, ale warsztatowe by się przydały... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Ipkinsie, a z czego zrobiłeś naciągi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts