zimi Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Dostało mi się ostatnio taki model do roboty : Dostałem go wraz z komorą bobową i bombami i kokpitem z CMK, oraz lotki detale wewnętrzne i zewnętrzne z EDUARDA. Planuje wykonać w malowaniu polskim. Jest to mój pierwszy samolot, tak więc jeśli można prosiłbym o wsparcie jakieś relacja też nie będzie zbyt regularna, gdyż w tym roku matura, więc nauka, itp . Więcej zdjęć zestawu jak tylko aparat wróci z naprawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek172 Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Wskazówki napewno dostaniesz jak pojawią się pierwsze zdjęcia z budowy P.S. Znam ten ból przed maturalny, i mnie też to czeka w tym roku... ech c'est la vie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaero Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Witam Z tym modelem dużych problemów nie bedziesz miał , gdy ładnie skleisz niebedziesz musiał dużo szpachlować albo nawet wogóle. Ja robiłem kiedyś ten model z mniej obszenym zestawem (miałem tylko żywice ) i musisz mieć do tego dobrą ostrą piłke , bo łatwo złamać niektóre części. W razie pytań z chęcią tobie pomogę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaero Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 A jeszcze jedno mogł bys podać wiecej szczegółów nr. zestawów blach i żywic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zimi Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 Tutaj jak jak proszono zdjęcia zestawów waloryzujących najpierw wszystko razem: kokpit: komory bombowe i bomby: blachy: komory bombowe i klapy z blachy: wydechy: malowanie: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławko Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Imponujący zestaw dodatków Zapowiada się więc sporo pracy. Z pewnością będę zaglądał na warsztat i podglądał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Również czekam niecierpliwie. Zastanawiam się tylko czy z taką ilością dodatków, będzie go potem można podnieść z biurka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts