zimi Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Dostało mi się ostatnio taki model do roboty : Dostałem go wraz z komorą bobową i bombami i kokpitem z CMK, oraz lotki detale wewnętrzne i zewnętrzne z EDUARDA. Planuje wykonać w malowaniu polskim. Jest to mój pierwszy samolot, tak więc jeśli można prosiłbym o wsparcie jakieś relacja też nie będzie zbyt regularna, gdyż w tym roku matura, więc nauka, itp . Więcej zdjęć zestawu jak tylko aparat wróci z naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Wskazówki napewno dostaniesz jak pojawią się pierwsze zdjęcia z budowy P.S. Znam ten ból przed maturalny, i mnie też to czeka w tym roku... ech c'est la vie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaero Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Witam Z tym modelem dużych problemów nie bedziesz miał , gdy ładnie skleisz niebedziesz musiał dużo szpachlować albo nawet wogóle. Ja robiłem kiedyś ten model z mniej obszenym zestawem (miałem tylko żywice ) i musisz mieć do tego dobrą ostrą piłke , bo łatwo złamać niektóre części. W razie pytań z chęcią tobie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaero Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 A jeszcze jedno mogł bys podać wiecej szczegółów nr. zestawów blach i żywic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 7 Marca 2010 Autor Share Napisano 7 Marca 2010 Tutaj jak jak proszono zdjęcia zestawów waloryzujących najpierw wszystko razem: kokpit: komory bombowe i bomby: blachy: komory bombowe i klapy z blachy: wydechy: malowanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Imponujący zestaw dodatków Zapowiada się więc sporo pracy. Z pewnością będę zaglądał na warsztat i podglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Również czekam niecierpliwie. Zastanawiam się tylko czy z taką ilością dodatków, będzie go potem można podnieść z biurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi