lucass_krk Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Witam Airfix kojarzył mi się zawsze z modelami max 15-30 el. a tu taka niespodziewajka. Bardzo ładne i wyraźne linie podziału dobrze rozpisana instrukcja to tak na gorąco reszta jak go zacznę przymierzać. BTW Miguś kupiony w stacjonarnym EXITO gdzie jak się pojawi na półkach to co było w kartonach to chyba się tam przeprowadzę sklep super i oby na wieki był ufff a oto szybki inbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 1 Marca 2010 Autor Share Napisano 1 Marca 2010 jestem skłonny zrobić z nim wszystko muszę tylko domowników poukładać do spanka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Tu jest sporo zbliżeń wyprasek oraz instrukcja i malowania. http://airfixtributeforum.myfastforum.org/about17206.html Pierwotnie myślałem, że to jest stareńki Migóś wpakowany w kolorowe pudełko. A tu taki suprajs. Drugą ciekawostka z mieszanego powietrza jest też Harrierek, w dwóch odsłonach: http://airfixtributeforum.myfastforum.org/Airfix_1_72_BAe_Sea_Harrier_FRS1_A03078_about17363.html http://airfixtributeforum.myfastforum.org/ftopic17261-0.php Zwróćcie uwagę choćby na wentylator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Fajna ta 15-stka, ciekawe jak bedzie pasował do niej kokpit Pavli który jest robiony pod hobbybossa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 2 Marca 2010 Autor Share Napisano 2 Marca 2010 dzisiaj go wam panowie zwymiaruje może to coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 And the winner is Hobby Boss ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Oj coś im ta owiewka się rozjechała - strasznie pękata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 To prawda, owiewka jakaś taka misiowata, za to Harrier bardzo mi się podoba, chyba już czas pozbyć się z kolekcji starutkiego Matchboxa... Ciekaw jestem ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 modelik chodzi po 20-22zł, moim zdaniem warto go kupić jedynie dla kalek, reszta to zabawka z paroma miłymi detalikami, nijak ma się to do HobbyBossa który chodzi w tej samej cenie, ale niestety kalkę ma b ubogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 A nie wie nikt gdzie w Polsce można dostać Harriera o którym mówił mac eyka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Chyba będzie trzeba poczekać na dostawę do dystrybutora, bo na razie nie ma Harriera ani Hurricane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Ten model to ładnie (w miare ładnie) wykonana ... tragedia! Juz na okładce rażą zbiorniki i... w pudełku ta wersja zbiorników jest jakby ze skali 1/144. Koła podwozia głównego... chyba w 1/100. Jak z resztą - nie wiem. Będzie dawcą materiału. Hobby boski jest nr 1. Allllleeee! zdaje się że jest ładny, nowy Spit IX, z ładnym brzuszkiem, ale fatalną kabiną. Kalki do ZXo6 i JEoJ. Linie w miare delikatne. Napewno znacznie lepsze jak w MiGu-15, Niesty golenie podwozia głownego są wtrysnięte razem z pokrywami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi