RH Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Czasami w galerii pojawia sie Su-27 w bojowym malowanku uzbrojony po zęby.Ja postanowiłem odejść od tej zasady i dla odmiany pokazuje modelik okolicznościowy w bardzo ciekawym malowanku bez uzbrojenia ,uczestniczący w pokazach ..Model nie babrałem ani nie postarzałem ,ot takie malowanko prosto z fabryki ,a po za tym w tym to malowanko jest tak ciekawe że było by zbrodnią zapaćkać to malowanko no ale cóż różne są gusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_iceboy Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Model nie babrałem ani nie postarzałem ,ot takie malowanko prosto z fabryki ,a po za tym w tym to malowanko jest tak ciekawe że było by zbrodnią zapaćkać to malowanko no ale cóż różne są gusta A to błąd. Bo jako użytkownik, co prawda troszkę innych samolotów, nigdy nie widziałem czystego. Troszeczkę bez życia, ładna baza wyjściowa. A i trzeba było tak zepsuć tak piękną sylwetkę hamulcem aerodynamicznym? To teraz może MiG-29? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Wydaje mi się, że hamulec wcale tu nie przeszkadza/niczego nie psuje. Może jednak faktycznie za czysto wyszło, ale i tak podoba mi się. Poluję właśnie na to malowanko ("Russian Knights"), ale chodzi mi o 1/72 Hasegawy (jest jednak trochę za drogi). Piękny samolot, piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 2 Marca 2010 Autor Share Napisano 2 Marca 2010 Ten z okładki pudełka raczej nie wyglada na zmęczonego i zużytego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_iceboy Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Ten z okładki pudełka raczej nie wyglada na zmęczonego i zużytego A ja sobie nie tylko rękę dam uciąć że jednak czysty to on nie jest. Globalnie tak, ale nie lokalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Pięknie wykonany Su-27 hamulec aerodynamiczny uważam za jak najbardziej na miejscu (jedna z figur - lecą w szyku i wszyscy równocześnie otwierają hamulce i podwozie) także z mojej strony WIELKI plus za malowanie !! jestem jednym z miłośników tego samolotu i w tym malowaniu (szkoda tylko że ta Hasegawa w 1:72 tak koszmarnie droga...) z mojej strony mógłbym się doczepić jedynie braku podkreślenia luków inspekcyjnych na silnikach (wśród tych przegrzanych blach - wycieniowanie ich dodało by realizmu, choć sprawa odtworzenia tych blach to materiał na niejeden doktrat...) ale to taki szczegół. Model super!! (drzewko widać przetrwało zime w dobrej kondycji ) pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Bardzo ładny SU,hamulec jak najbardziej na swoim miejscu ,a czy zamknięty ,czy otwarty to juz sprawa gustu,a nad silnikami można by było jeszcze troszke popracować, ale nie zmienia to faktu że model bardzo ładny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 A czy dół samolotu nie powinien wyglądać tak? Choć to na modelu to stare malowanie więc nie koniecznie. Ale silniki od spodu na pewno są źle zrobione. Porównaj zdjęcia i sprawdź dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi