Sniper Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Modelik całkiem przyjemny - ITALERI 1:72 - poprawiłem nieco wieżyczki bo w oryginale miały być nieruchome,kokpit i radary to blaszki Extratechu. Jeśli macie jakieś pytania to śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 Całkiem fajny , jeśli chodzi o uwagi to nie jestem pewien co do koloru śmigieł , i nienaturalnie wyglądają okopcenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 Z daleka wyglada całkiem dobrze ale przy blizszym obejrzeniu zaczyna sie nieciekawie, gruba wrastwa farby, nienaturalnie ustawione kadlubowe dzialka, zły kolor szkiełka od srodka, płaskie anteny radarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Moim zdanie to jest radar morski, do przeszukiwania powierzchni morza. Malowanie trochę mogło być lepsze. ale ogólnie ciekawy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathiss Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Z tego co znalazłem w swoich książkach to w Me-210A-1 był montowany radar FuG-200 (Squadron/Signal nr 147 "Me-210/410 In Action").Ale czy to był "nocnik"? Nie wiem. Te anteny w modelu zdecydowanie wyglądają jak FuG-200 bo takie same mam w Fw-200 i Ju-290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 (edytowane) Zgadza się. ja w moich(murawski samoloty luftwaffe)wyczytałem,że była to wersja B 6 wariant morski rozpoznawczy z dodakkowymi dwoma działkami 30mm(chyba MK 108) pozdrawiam ps. mieszne ,że w polskich monografiach o tym samolocie nie ma mowy o tej wersji, a w murawskim jest. ps2.antenki bardzo fajnie zrobione-proste, a to sztuka.km'y z igieł też super.Tylko nad malowaniem musi kolega popracować Edytowane 28 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Spiton, tak troche zmieniajac temat i offtopujac... Cos masz chyba jakis problem ze strona kodowa w swojej przegladarce, bo polskie znaki diakrytyczne wyswietlaja sie jako krzaczki... Zauwazylem to w kilku Twoich ostatnich postach. Sprawdz to jak mozesz, albo nie uzywaj "ogonkow". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Dzięki faktycznie mam problem, po twojej interwencji pogrzebałem w kompie, i nic.jutro załatwi to mój kupel(mam nadzieję :-)) pozdrawiam ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi