Tomek_gnr Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Nabyłem sobie dzisiaj taki modelik wiec pomyslalem ze zrobie inbox. Jak widać jest to niemiecki motocykl, wersja bez kosza. Do tego ruscy dali dwóch figurantów. Nie jestem specem od motorów ale jak dla mnie wyglada calkiem fajnie no i kosztuje kilka złotych, ja dałem 29. Detale wygladaja calkiem porzadnie. Z tego co troche zglebilem temat i przepatrzylem fotki to brakuje oczywiscie roznych malych kabelkow i jakiejs baterii przy silniku. Zaczałem juz go troche składać i spasowanie póki co tez jest bardzo dobre. Zaraz pewnie otworze wartszat... sa dwie ramki z dosyć miekkiego plastiku takze trzeba uwazac przy obróbce. Jedna to motorek a druga figurki. Zvezda daje 3 opcje oznaczeń, wszystkie z frontu wschodniego, wszystkie 41 czyli tylko panzergrau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Bardzo ładny model, zapewne nie zawiodłeś się na Zveździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 witam już go skleiłem.. spasowanie częsci rewelacyjne jak również figurki goraco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Mnie się podoba, że w końcu pomysleli o tym żeby oddzielić dłonie. W swoimżandarmie z zestawuu z DKW Tamiyi sam je odcinałem, a mankiety robiłem z tasmy maskującej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Ja skleiłem wersję z koszem. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 7 Marca 2010 Autor Share Napisano 7 Marca 2010 Bardzo ładny model, zapewne nie zawiodłeś się na Zveździe? nie zawiodłem, jest bardzo przyzwoity, nie dopisałem ze model jest z 2009 czyli praktycznie nowka sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Ile zapłaciłeś za ten model, 29 czego zł. czy Euro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 nie no, bez przesady, to zvezda, 29 zl ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Skala72 szkoda że nie brałeś pod uwagę jeszcze rubli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 29 Euro BUHAHAHAHHAHA Dowcipniś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GregDamping Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Trza go mieć .Już jest w drodze do mnie.zobaczymy jak się go będzie kleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi