kornik_69 Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Przejrzałem właśnie dokumentację na ten temat i muszę przyznać Wojtkowi rację. Rzeczywiście chodziło o ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Marca 2010 Autor Share Napisano 13 Marca 2010 Koledzy wymienili uwagi techniczne, wolał bym więcej o moim ulepku. Co do pokryw - miałem dylemat; zamknięte = piękna nie zakłócona sylwetka czy poprawność z opuszczonymi pokrywami. Wybrałem to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 wojtek_fajga i kornik_69 dziękuje za pomoc, teraz już wiem o co chodziło, swojego Mustanga zrobię chyba z zamkniętymi. marek d bardzo przepraszam za zaśmiecanie tematu, mogłem to dać do innego działu, no ale może przez to jeszcze więcej ludzi do Ciebie zajrzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 lo matko ale cudo, bardzo mi sie podoba. swietna kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi