Artur Wałachowski Napisano 17 Stycznia 2007 Share Napisano 17 Stycznia 2007 Witam wszystkich,prace nad tym modelem zacząłem jakiś czas temu,obecnie ostro ruszam,wiec wstawiam relację.Na razie wygląda to tak ,czyli nijak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 18 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2007 Powolne postępy-następne jutro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 19 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2007 Mały updejt...na dzis starczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 20 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2007 Powoli do przodu,jeszcze detale,włazy i malowanko..... Pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Brawo Artur ... nareszcie. Model o ile dobrze pamiętam rok przeleżał w pudełeczku ... Czekam/y na kolejne cacuszko Twojego autorstwa Pozdrawiam Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 25 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2007 Dziękuję Krystian-masz rację ,model swoje odleżał,aż w końcu nadszedł jego czas....wieczorem będzie gotowy do malowania-nie mam siatek na grile,nie było w zestawie,a powinny być na modelu,ale na razie będę kończył bez nich. Pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 25 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2007 Tiger gotowy do malowania....kilka dni i koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 hmm robiłem dwa takie model i jeśli sie nie myle initiale nie miały siatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 Tygrysy są super czekam aż będzie gotowy (planóje kupić sobie jakiegoś w skali 1/72) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 Oto przypomnienie mojego ... Figurki do mojego modelu wykonał kolega Marcin Łukawski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 Sagi, mniejszej fotki nie znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 25 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2007 Minstral napisał- hmm robiłem dwa takie model i jeśli sie nie myle initiale nie miały siatek No nie wiem z tymi siatkami.....tu na zdjęciu niby jest... Pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 No to ja też pokibicuję . Malowanko najfajniejsza sprawa,i naj stresująca jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 A jeszcze jedno ,Artur siatki sam zrobisz?. Znaczy się nie fototrawione ( z cienkiej siateczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 26 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2007 Siatki dokupię fototrawione,na razie będzie bez nich... Pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 26 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2007 Brzydki,zagruntowany,gotowy do cieniowania Tiger....... Pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 Jaki brzydki , jaki brzydki! Mi sie tam podobuje byle tak dalej czekam na finish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 27 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2007 Pierwsze cieniowanie....10% gotowe,walczę dalej.... Pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 28 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2007 Powoli do przodu...25% zrobione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 28 Stycznia 2007 Share Napisano 28 Stycznia 2007 dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 28 Stycznia 2007 Share Napisano 28 Stycznia 2007 masakraaa..... swietny kotek czekam do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 28 Stycznia 2007 Share Napisano 28 Stycznia 2007 Świetna robota Artur ... Zimowe malowania kocurków zawsze mnie zwalały z nóg ... nawet mam jednego w planach ( czyt.: w szafie ) ... niestety nad moim "zimowym warsztatem" muszę jeszcze duuuuuuuuuuuuużo popracować żeby model wyglądał chociaż w połowie tak dobrze jak Twój. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 29 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2007 Świetna robota Artur ... Zimowe malowania kocurków zawsze mnie zwalały z nóg ... Dzięki-malowanie ....hmm...nie miało być zimowe-taki jasny panzergrau-chyba wyszedł za jasny,skoro wydaje się że wygląda na zimowe....ale nie będę poprawiał,może filtry go pociemnią? Pozdrawiam,Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 29 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2007 Dzisiejsze update.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 29 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2007 70% gotowego....jutro koniec.....i zdjęcia dzienne... Pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi