BEDU Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Siemka pamiętacie ten dziwny modelik Miałem go sprzeda ale jednak postanowiłem go zrobić , już prawie skończony podwozie pomalowane, nadwozie tez teraz tylko kalkomanie i bezbarwny Felgi są od Acury a oponki są od Deory A co tam będę dużo pisał zobaczcie sami FOTKI: Taki będzie przewoził towar Kalki I felgi I jak się wam widzi w tej chwili?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Fajny projekt Wyszedł Ci ładny lakier i w ogóle koloroek mi się podoba. Tylko te felgi mi się nie widzą w nim jakoś. Na początku nie spodobał mi się ten pomysł z butelką na pace, ale później przypomniały mi się te pokazowe Mini Coopery z Red Bull'a Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Mnie się podoba:D. Fajne kalki i felgi psują jak dla mnie. Fajny towar będzie przewoził hehe a felgi to w innym kolorze i będzie jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Model dość ciekawy, kolor również. Co do felg to powiem że bardziej by pasowały w kolorze grafitowym niż chromy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Niezłe dziwo, fajny kolorek, felgi faktycznie wyglądałyby lepiej w graficie, a czy te kalki Jagermeister-a nie są czasem od Alfy 166 WTCC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Niezłe dziwo, fajny kolorek, felgi faktycznie wyglądałyby lepiej w graficie, a czy te kalki Jagermeister-a nie są czasem od Alfy 166 WTCC? Chyba prędzej od 155 DTM mi to raczej na Mercedesa wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Cześć!! BEDU Ja również jestem fanem Jegra... gdzie te kalki udało Ci się nabyć ?? Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 12 Marca 2010 Autor Share Napisano 12 Marca 2010 Tak te kalkomanie są z Alfy 155 DTM a kupiłem je od kolegi modelmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 12 Marca 2010 Autor Share Napisano 12 Marca 2010 Kalkomanie położone FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Niegłupio wygląda , chociaż naklejka na tej skrzyni z tyłu jest chyba trochę za duża. Takie coś znalazłem może się przyda. http://moto.pl/MotoPL/51,88389,7014593.html?i=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 30 Marca 2010 Autor Share Napisano 30 Marca 2010 Dzisiejsza dostawa z modelcentrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 ja mam pytanie co to jest, gdzie ma przód a gdzie tył bo mam wrazenie że paka jest przodem a kabina na tyle czyli jednak sie myliłem już nalazłem w google to dziwne ustrojstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 Mogę wiedzieć co z tego zestawu będzie użyte w modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 30 Marca 2010 Autor Share Napisano 30 Marca 2010 BALROG tak tu gdzie paka to jest tył a tu gdzie kabina to przód przemekgksw3 z tego zestawu do tego modelu będą użyte tylko koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 ciekawe, pokraczne i chyba mało praktyczne wozidło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 31 Marca 2010 Autor Share Napisano 31 Marca 2010 BALROG oj żebyś wiedział żeby do niego wsiąść trzeba szybę podnieś do góry i potem maskę na dół tak jak w np bmw X5 bagażnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 BALROG oj żebyś wiedział żeby do niego wsiąść trzeba szybę podnieś do góry i potem maskę na dół tak jak w np bmw X5 bagażnik Maske sie przekręca wokół osi pionowej http://image.trucktrend.com/f/9348208/163_0509_dodgedeora05_z.jpg http://farm4.static.flickr.com/3312/3310366839_23c3d08210.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 przemekgksw3 z tego zestawu do tego modelu będą użyte tylko koła No to dobrze bo już się bałem że będziesz tych wywietrzników używać ,a felgi całkiem fajne chociaż ja bym oryginałów użył Dla zainteresowanych historią tego autka polecam stonkę http://moto.pl/MotoPL/51,88389,7014593.html?i=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi