MERCO Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Witam oto mój 308D. Plany krótko na focie. Foty Modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsara2008 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Kolego ale co to ma byc lub jest? Jaka skala? Wiem że trzeba pisac krótko i rzeczowo lecz tutaj nie wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 To jest zabawka firmy Wader dla dzieci do piskownicy Sam miałem kiedyś takiego Mercedesa, ale niebieskiego. Mój miał jeszcze takie plastikowe meble z tyłu typu stolik, krzesła i lodówka. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian000 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 (edytowane) To jest zabawka firmy Wader dla dzieci do piskownicy Sam miałem kiedyś takiego Mercedesa, ale niebieskiego. Mój miał jeszcze takie plastikowe meble z tyłu typu stolik, krzesła i lodówka.Pozdro chyba nie chodzi żeby się tu bawić tylko sklejać modele Edytowane 19 Marca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian000 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 To jest zabawka firmy Wader dla dzieci do piskownicy Sam miałem kiedyś takiego Mercedesa, ale niebieskiego. Mój miał jeszcze takie plastikowe meble z tyłu typu stolik, krzesła i lodówka.Pozdro Ja kiedyś także miałem takiego tylko mój miał jeszcze lawetę i na niej samochód osobowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian000 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Rozumiem że chcesz go przerobić na takiego jak swoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Tez miałem takiego merca z mebelkami Chętnie sie przyjże, co z niego powstanie. Chociaż chyba trochę za bardzo na wyrost nazwałeś go modelem. Ja bym raczej użył słowa "podstawa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 damian000 to nie GG... Jest takie coś jak opcja "zmień". Piszesz po kilka nic nie wnoszących postów i tylko koledze temat zaśmiecasz ... A co do modelu to łatwo nie będzie z zabawki zrobić porządny model, ale już nie takie rzeczy ludzie robili . Czekam na dalszą część relacji . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Moim zdaniem prościej by było zrobić go od podstaw.... Trzeba mase pracy, żeby ta zabawka jako tako wygladala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Zobaczymy, może kolega nam coś z niego wyczaruje Chociaż mógł by się bardziej rozpisać co do planów na wykonanie modelu, bo sporo pracy go czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERCO Napisano 19 Marca 2010 Autor Share Napisano 19 Marca 2010 To jest takie 1/18 chyba i chce z tego zrobić model a nie zabawkę, W wersji doka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Prędzej 1/24, a jak już to jest bez skali, bo to zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 NO ale jak pomierzył, to jakaś skala musi być. Bez niej nie da się nic zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 1/24 na pewno nie Z tego co jeszcze pamiętam tego swojego to on jest wielkości jakiejś amerykańskiej ciężarówki z Italeri w 1/24. Więc skali dokładnie się określić nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERCO Napisano 19 Marca 2010 Autor Share Napisano 19 Marca 2010 Wiem ze bez silnika ale to jest na wymiar 1/18 a nie 1/24 Odcięty tył i trochę drzwi zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Oj, na pewno prędzej mu do 1/24 niż do 1/18 Ma tego merca i mam półkę pełna modeli 1/18. Taki merolek jest sporo mniejszy od np. Cayenne w skali 1/18, a przecież mi nie powiesz, ze cayenne jest w rzeczywistości tak niebotycznie większy, dłuższy, szerszy od takiego merca? Ta "kaczka" to może być mniej więcej 1/21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERCO Napisano 19 Marca 2010 Autor Share Napisano 19 Marca 2010 Ok nie mam się co kłócić ważne żeby był z tego fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian000 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 damian000 to nie GG... Jest takie coś jak opcja "zmień". Piszesz po kilka nic nie wnoszących postów i tylko koledze temat zaśmiecasz ... A co do modelu to łatwo nie będzie z zabawki zrobić porządny model, ale już nie takie rzeczy ludzie robili . Czekam na dalszą część relacji . Pozdrawiam Wyjdzie fajowski model PS Ok przepraszam umieścił bym to w jednym poście tylko nie wiem jak je usuwać (posty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERCO Napisano 19 Marca 2010 Autor Share Napisano 19 Marca 2010 No spoko. Dziś kupiłem ładny kawałek plastiku który pójdzie na pakę. Wygląda jak kilka desek obok siebie. i zrobiłem środek z materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Z powodu tego, że sam przerabiam zabawkę na model trzymam kciuki za powodzenie Twojego projektu. Nie jest to takie proste jak na początku się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Wyjdzie fajowski modelPS Ok przepraszam umieścił bym to w jednym poście tylko nie wiem jak je usuwać (posty) Nie musisz usuwać, wystarczy że wybierzesz opcje "zmień" ( w prawym górnym rogu twojego postu) i tam możesz go zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERCO Napisano 19 Marca 2010 Autor Share Napisano 19 Marca 2010 spoxx2006 a jaki model robisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERCO Napisano 20 Marca 2010 Autor Share Napisano 20 Marca 2010 Paka ale jeszcze do przycięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian000 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Wyjdzie fajowski modelPS Ok przepraszam umieścił bym to w jednym poście tylko nie wiem jak je usuwać (posty) Nie musisz usuwać, wystarczy że wybierzesz opcje "zmień" ( w prawym górnym rogu twojego postu) i tam możesz go zmienić. Ale żeby to umieścić w jednym poście dwa trzeba usunąć (chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Ale żeby to umieścić w jednym poście dwa trzeba usunąć (chyba ) Ty nie możesz usuwać postów, ale wystarczy jeżeli chcesz coś jeszcze dopisać że edytujesz swojego ostatniego posta. spoxx2006 a jaki model robisz?? http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=18175&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi