Jump to content

[G] M4A1 (76) 1. DPanc - Vol. II

Baldigozz
 Share

Recommended Posts

Model przedstawia czołg Sherman M4A1 (76) z dowództwa 10. Brygady Kawalerii Pancernej 1. Dywizji Pancernej. Model powstał z odpadków , a głównie z elementów zestawów Italeri i Dragon pozostałych z budowy Vol. I plus własne uzupełnienia, części odstąpione przez Kolegów modelarzy, którzy przede wszystkim obdzielili mnie jak zwykle ogromem fachowej wiedzy. Ciekawych szczegółów odsyłam do wątku z budowy modelu - warsztat. Za wszelką pomoc dziękuję i życzę (mam nadzieję) przyjemnego oglądania.

Edited by Guest

Generalnie jest klasa .Ale co to za błoto zrobiłeś (z czego)jest takie gęste .Ja wyszukuję teraz rodzaje gliny. Potem robię z tego naczyńko i wlewam wodę . Jak się trochę rozpuśći to jest super potkład do błocenia . Na to wszystko po wyschnięciu tryskam bezbarwny z aerofrafu i jest fajne .

• 3 weeks later...
  • Administrators

Z niewiadomych nam przyczyn użytkownik Baldigozz dokonał zmian w swoich postach, usuwając wszystkie zdjęcia pokazujące prace nad modelem i jej efekt końcowy.

Jest to równie niezrozumiałe, co obraźliwe dla kilkuset zarejestrowanych członków naszego forum.

Wobec takiego zachowania Baldigozza temat zostaje zamknięty z pozostawioną informacją o jego przyczynach. Ocenę zachowania kolegi z forum pozostawiamy w gestii każdego forumowicza...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.