adam juszczak Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 Kolejny model w skali 1/72,firmy UM,niestety słabo zdetalowany,wymieniłem flaka na ARMO,figurka Preisera po przeróbkach.Malowanie (12 Dyw.Waffen SS"Hitlerjugend")Vallejo+wash,filtry itd. Cytuj
Panzer4 Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 Rewelacja! Tyle powiem. Zieleń wygląda, moim zdaniem, lepiej niż na poprzedniej winietce. Sam pojazd - ekstraklasa! Cytuj
adam juszczak Napisano 31 Marca 2010 Autor Napisano 31 Marca 2010 lepiej niż na poprzedniej winietce Może dlatego że użyłem 2 gradacji listowia przez co nie jest taka monotonna. Cytuj
Panzer4 Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 Może. Ja i tak wiedziony Twoją ostatnią pracą zakupiłem dzisiaj ten produkt Polaka i będę się bawił w drzewka i tym podobne. Tak więc zobaczymy co mnie z tego wyjdzie Sama siateczka w opakowaniu i po wyjęciu robi dobre wrażenie. Mam nadzieję uzyskać efekt taki jak tutaj Cytuj
Kacperek315 Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 No mi tez się scenka bardzo podoba. Model ładny, super pomalowany, figurka też wygląda wyśmienicie. Ruiny wyglądają jak prawdziwe. Cytuj
adam juszczak Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Napisano 1 Kwietnia 2010 Dzięki za pozytywne opinie Cytuj
kazio Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Bajkowo-sielankowo jest, jeśli pominąć fakt zastosowania w samym Gepardzie nie tego typu kopułki kierowcy co trzeba (Gepardy miały wyoblone, "kanciaki" to w Grillach montowali). Wiem - w zestawie dają kanciastą, u mnie też taka była (choć model w 35 i Alana, to tak, jak ten, również był oparty na wypraskach Grille'a), ale ją wymieniłem na żywicę. W 72 to możnaby nawet wyrzezać te wyoblone kształty w elemencie zestawowym. Pilnik, szpachla i takie tam . Cytuj
Sherman Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Nie lubię komentować takich modeli bo tutaj można tylko chwalić i nic więcej ! gratuluje ! Pozdrawiam Tomek. Cytuj
adam juszczak Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Napisano 1 Kwietnia 2010 Gepardy miały wyoblone Może słabo widać ale tutaj też jest "wyoblona";a tak na marginesie nazwa Gepard nie była używana(chociaż nie mam do końca 100% pewności) Cytuj
Sherman Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Nie lubię komentować takich modeli bo tutaj można tylko chwalić i nic więcej ! gratuluje ! Pozdrawiam Tomek. Cytuj
Panzer4 Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 tak na marginesie nazwa Gepard nie była używana Nie była Cytuj
Zekar Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Świetny model , tym większe brawa , ze to UM. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi