adam juszczak Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Kolejny model w skali 1/72,firmy UM,niestety słabo zdetalowany,wymieniłem flaka na ARMO,figurka Preisera po przeróbkach.Malowanie (12 Dyw.Waffen SS"Hitlerjugend")Vallejo+wash,filtry itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Model super! Manekin klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Rewelacja! Tyle powiem. Zieleń wygląda, moim zdaniem, lepiej niż na poprzedniej winietce. Sam pojazd - ekstraklasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 31 Marca 2010 Autor Share Napisano 31 Marca 2010 lepiej niż na poprzedniej winietce Może dlatego że użyłem 2 gradacji listowia przez co nie jest taka monotonna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Może. Ja i tak wiedziony Twoją ostatnią pracą zakupiłem dzisiaj ten produkt Polaka i będę się bawił w drzewka i tym podobne. Tak więc zobaczymy co mnie z tego wyjdzie Sama siateczka w opakowaniu i po wyjęciu robi dobre wrażenie. Mam nadzieję uzyskać efekt taki jak tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 No mi tez się scenka bardzo podoba. Model ładny, super pomalowany, figurka też wygląda wyśmienicie. Ruiny wyglądają jak prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Dzięki za pozytywne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Bajkowo-sielankowo jest, jeśli pominąć fakt zastosowania w samym Gepardzie nie tego typu kopułki kierowcy co trzeba (Gepardy miały wyoblone, "kanciaki" to w Grillach montowali). Wiem - w zestawie dają kanciastą, u mnie też taka była (choć model w 35 i Alana, to tak, jak ten, również był oparty na wypraskach Grille'a), ale ją wymieniłem na żywicę. W 72 to możnaby nawet wyrzezać te wyoblone kształty w elemencie zestawowym. Pilnik, szpachla i takie tam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sherman Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Nie lubię komentować takich modeli bo tutaj można tylko chwalić i nic więcej ! gratuluje ! Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Gepardy miały wyoblone Może słabo widać ale tutaj też jest "wyoblona";a tak na marginesie nazwa Gepard nie była używana(chociaż nie mam do końca 100% pewności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sherman Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Nie lubię komentować takich modeli bo tutaj można tylko chwalić i nic więcej ! gratuluje ! Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 tak na marginesie nazwa Gepard nie była używana Nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Następna piękna praca gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Świetny model , tym większe brawa , ze to UM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi