elefantes Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Miałem nie zakładać tematu, ale w końcu tak sobie myślę, niech ujży światło dzienne ten modelik Italeri, przy którym tak genijalnie spędziłem czas. Elementy bardzo dobrze spasowane, niska cena no i to co najbardziej lubię: gumowe opony - to główne atuty tego modelu. Malowany pędzelkiem, jako dodatek figurka z Academy. pozdr. Cytuj
Sherman Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Kolejny czysto sklejony i ładnie pomalowany model w twoim wykonaniu.Podoba Mi się również wash.Ja jednak skusiłbym się chociaż na jakieś obicia jeżeli nie chcesz go brudzić. Cytuj
marioba Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam ! Dla mnie czad i wymiatanie! Modelik bardzo fajny! Strasznie mi się podoba! Chyba go sobie kupię! http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=19918 Cytuj
Lipa Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Ładny bez młotkowania. Jak na pędzel wygląda bardzo fajnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi