elefantes Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Miałem nie zakładać tematu, ale w końcu tak sobie myślę, niech ujży światło dzienne ten modelik Italeri, przy którym tak genijalnie spędziłem czas. Elementy bardzo dobrze spasowane, niska cena no i to co najbardziej lubię: gumowe opony - to główne atuty tego modelu. Malowany pędzelkiem, jako dodatek figurka z Academy. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sherman Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Kolejny czysto sklejony i ładnie pomalowany model w twoim wykonaniu.Podoba Mi się również wash.Ja jednak skusiłbym się chociaż na jakieś obicia jeżeli nie chcesz go brudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam ! Dla mnie czad i wymiatanie! Modelik bardzo fajny! Strasznie mi się podoba! Chyba go sobie kupię! http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=19918 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Ładny bez młotkowania. Jak na pędzel wygląda bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi