Marcin M. Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 (edited) Dziękuję za odwiedzenie mojej galerii. Warsztat znajduje się tu: http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=18856 Pozdrawiam, Marcin. Edited April 3, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Należą ci sie wielkie brawa i Piękny model! Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba115 Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Śliczny Daf bardzo, łądnie pomalowany czysto sklejony. Brawo za silnik. . Teraz jakąś teściową wypada przypiąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Bardzo przyjemny dla oka "Fafik" Podoba mi się ten odcień żółtego-jest taki (jak by to powiedzieć ... ) Soczysty Myślę do czego by się tu przyczepić( ) i mam. Tylne piasty. Mogłeś je skrócić i pomalować pod kolor ramy . Przydało by się jeszcze Dafa zarejestrować. Reasumując bardzo konkretny model. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted April 3, 2010 Author Share Posted April 3, 2010 Krzychu126, Kuba115, Bodzio, dzięki za miłe słowa, aż nie wiem co powiedzieć... Podoba mi się ten odcień żółtego A najlepsze w tym wszystkim jest to, że wszystkie Dafy jakie znam mają ten sam odcień. Tylne piasty. Mogłeś je skrócić i pomalować pod kolor ramy .Przydało by się jeszcze Dafa zarejestrować. Piast nie skracałem, bo nie skończyłbym wszystkiego na czas. Są srebrne, bo firmę, która go kupiła stać było na chromy . Wóz jest niezarejestrowany, bo dopiero co przyjechał na lawecie i został wyładowany na placu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted April 4, 2010 Super Moderator Share Posted April 4, 2010 Witam. Bardzo ładnie Ci wyszedł. I brawa za zdjęcia, fajnie miesza się z tym tłem. Ta grudzka z tyłu wygląda jak by była w tej samej skali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekgksw3 Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Dafik po prostu wzorowy a te fotki wymiatają . Patrząc na zdjęcia można naprawdę odnieść wrażenie że to prawdziwy samochód. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts