Marcin M. Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Dziękuję za odwiedzenie mojej galerii. Warsztat znajduje się tu: http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=18856 Pozdrawiam, Marcin. Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj
Krzychu126 Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Należą ci sie wielkie brawa i Piękny model! Pozdrawiam! Cytuj
Kuba115 Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Śliczny Daf bardzo, łądnie pomalowany czysto sklejony. Brawo za silnik. . Teraz jakąś teściową wypada przypiąć Cytuj
Bodzio Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Bardzo przyjemny dla oka "Fafik" Podoba mi się ten odcień żółtego-jest taki (jak by to powiedzieć ... ) Soczysty Myślę do czego by się tu przyczepić( ) i mam. Tylne piasty. Mogłeś je skrócić i pomalować pod kolor ramy . Przydało by się jeszcze Dafa zarejestrować. Reasumując bardzo konkretny model. Pozdrawiam. Cytuj
Marcin M. Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Napisano 3 Kwietnia 2010 Krzychu126, Kuba115, Bodzio, dzięki za miłe słowa, aż nie wiem co powiedzieć... Podoba mi się ten odcień żółtego A najlepsze w tym wszystkim jest to, że wszystkie Dafy jakie znam mają ten sam odcień. Tylne piasty. Mogłeś je skrócić i pomalować pod kolor ramy .Przydało by się jeszcze Dafa zarejestrować. Piast nie skracałem, bo nie skończyłbym wszystkiego na czas. Są srebrne, bo firmę, która go kupiła stać było na chromy . Wóz jest niezarejestrowany, bo dopiero co przyjechał na lawecie i został wyładowany na placu . Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 4 Kwietnia 2010 Super Moderator Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam. Bardzo ładnie Ci wyszedł. I brawa za zdjęcia, fajnie miesza się z tym tłem. Ta grudzka z tyłu wygląda jak by była w tej samej skali. Cytuj
przemekgksw3 Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Dafik po prostu wzorowy a te fotki wymiatają . Patrząc na zdjęcia można naprawdę odnieść wrażenie że to prawdziwy samochód. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi