dweler Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam Model ukonczony, trafia do galeri. Brakuje jeszcze liny a na km zrobilem pokrowce bo te zestawowe byly slabe. Podstawka tymczasowa. Dzieki za pomoc w budowie: Myski79, Jarrek i Jędras. Oto zdjecia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam Drogiego Kolegę Twój model był jednym z tych konkursowych projektów, na które czekałem z największą niecierpliwością, obawiając się czy aby uda Ci się zdążyć przed terminem i czy pośpiech nie odbije się na efekcie końcowym. Otóż...nie odbił się. Nie zawiodłem się. Twój jakże rzadko pojawiający się na forach, konkursach i wystawach dwuwieżowy 7TP wygląda wspaniale. Bardzo cieszę się, że mogę go oglądać, a Tobie należą się ogromne wyrazy uznania z kilku powodów: 1.Jest to właśnie ten nasz 7TP zbudowany na bazie niedoskonałego, wymagającego pracy i cierpliwości Mirage'a, a nie kolejna Dragonowska Pantera czy SdKfz czy AFV; 2. Sposób w jaki prowadziłeś warsztat będąc otwartym na uwagi i pomoc kolegów; 3. Warsztat malarski na wysokim poziomie; 4. Zdetalowanie modelu; 5. Wykończenie gąsienic, które wyglądają niemal jak metalowe Friule; 6. Przygotowanie śladów eksploatacji z należytym wyczuciem i starannością. Te wszystkie kwestie zebrały się na fantastyczny efekt końcowy, który może już teraz liczyć na mój skromny głos w konkursie. Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Świetnie Ci wyszła ta siudemeczka.Brawo. Będzie się na czym wzorować jak w końcu się kiedyś wezmę za ten czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Maja 2010 Autor Share Napisano 13 Maja 2010 wrzucam jeszcze pare zdjec z dorobiona mini podstawka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 No i teraz jest rewelacyjnie ;) tylko przydało by się go bardziej wtopić w otoczenie, chodzi mi o kolor kurzu taki jaki ma dróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 Szalejesz JA bym jeszcze dodał jakiś drogowskaz oraz dzbanki lub bańki na mleko powieszone na płocie. Byłoby tak swojsko Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 noo, teraz podstawka zdecydowanie lepsza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TANKISTA87 Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 No i teraz jest rewelacyjnie ;) Przyłączam się, bardzo ładna kompozycja, bo jak zobaczyłem tą pierwszą to ... szkoda gadać. Brawo !! PS. brakuje mi tylko czegoś co "ożywiłoby" podstawkę i model, jakiś ludzik, np. chłop lub chłopka stojąca za płotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Muszę przyznać, iż robi wrażenie. Druga sesja zdjęciowa zdecydowanie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Druga podstawka znacznie poprawiła odbiór całości, bo ten pierwszy dywan był bardzo, bardzo nie teges. A teraz jest klasowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi