pan_piotrek Napisano 31 Lipca 2010 Autor Napisano 31 Lipca 2010 Napocząłem podwozie. Olejami na razie jeszcze dojdą delikatne pigmenty. Najpierw wyglądało to tak: Żeby skończyć tak: Wiem że bardzo delikatny efekt ale o taki mi chodziło. Cytuj
pan_piotrek Napisano 31 Lipca 2010 Autor Napisano 31 Lipca 2010 Pigmenty... Nie wiem jak wam ale mi się podoba ;) Cytuj
pan_piotrek Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Napisano 3 Sierpnia 2010 Osłony,błotniki,filtry, kalki,łosz. Filtry muszę poddać dalszej analizie bo nie bardzo rozumiem ich przydatność. Kłaczki na wieży usunięte już, przy nakładaniu kalek się pojawiły. Cytuj
author21 Napisano 4 Sierpnia 2010 Napisano 4 Sierpnia 2010 Niezły, jeszcze tylko można poprawić te imitacje łańcuszków przy wyrzutnikach granatów, tzn do pionu je ustawic, jak zwisający luźmo łańcuszek. Cytuj
pan_piotrek Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Napisano 4 Sierpnia 2010 Dzisiaj niewiele, pierdółki głównie. Myślę że za góra dwa dni galeria. Doszły liny. pomalowane światełka Rejestracja i oznaczenie jednostki Kurzenie na próbę I przetarłem na szaro gąski Cytuj
pan_piotrek Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Napisano 6 Sierpnia 2010 Już prawie koniec, jeszcze parę poprawek i galeria. PS: Wreszcie przeskoczyło na 3 stronę Poprzednia ładowała się całe wieki. Cytuj
jo Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Ładny ,podoba mi się Twoje wykonanie tego modelu -po mimo że to jeszcze nie galeria Cytuj
pan_piotrek Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Napisano 7 Sierpnia 2010 Zapraszam do galerii: http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=347646#347646 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi