pan_piotrek Napisano 31 Lipca 2010 Autor Share Napisano 31 Lipca 2010 Napocząłem podwozie. Olejami na razie jeszcze dojdą delikatne pigmenty. Najpierw wyglądało to tak: Żeby skończyć tak: Wiem że bardzo delikatny efekt ale o taki mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 31 Lipca 2010 Autor Share Napisano 31 Lipca 2010 Pigmenty... Nie wiem jak wam ale mi się podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Osłony,błotniki,filtry, kalki,łosz. Filtry muszę poddać dalszej analizie bo nie bardzo rozumiem ich przydatność. Kłaczki na wieży usunięte już, przy nakładaniu kalek się pojawiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Niezły, jeszcze tylko można poprawić te imitacje łańcuszków przy wyrzutnikach granatów, tzn do pionu je ustawic, jak zwisający luźmo łańcuszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Dzisiaj niewiele, pierdółki głównie. Myślę że za góra dwa dni galeria. Doszły liny. pomalowane światełka Rejestracja i oznaczenie jednostki Kurzenie na próbę I przetarłem na szaro gąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Już prawie koniec, jeszcze parę poprawek i galeria. PS: Wreszcie przeskoczyło na 3 stronę Poprzednia ładowała się całe wieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Ładny ,podoba mi się Twoje wykonanie tego modelu -po mimo że to jeszcze nie galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Zapraszam do galerii: http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=347646#347646 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi