abir24 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 zaczynam kleic ten "stateczek" ale potrzebuje pomocy jakie farby i jak go pomalowac bo ta instrukcja jest do bani praktycznie nic Farby-kolory pozdrawiam i dzieki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted April 8, 2010 Super Moderator Share Posted April 8, 2010 Ooooo, kolejny "Bismarck" To się, kolega skell, ucieszy Nawiązując do wypowiedzi - najpierw się zdecyduj, jaki okres ma przedstawiać ten okręt, zacznij pomału kleić a czas na dobór farb jeszcze się znajdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abir24 Posted April 8, 2010 Author Share Posted April 8, 2010 Marcin- nad okresem z ktorego ma byc jeszcze nie myslalem czekam na podpowiedzi moze zima ogladalem troszke zdjec ale nie wiem.Powoli sie klei jak tylko pozwala czas ale jest jeszcze kilka w mojej stoczni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skell Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 "Bismarck" To się, kolega skell, ucieszy nic dodać nic ująć!!! Witam braciszka Tirpitza w rodzinie! Co do malowania - polecam Monografie Morskie 15 i 16 tam znajdziesz i wybór i kolory. Tirpitz ma większe możliwości wyboru malowania niż jego starszy brat, szczerze to sam nie wiem, malowanie z którego okresu bym wybrał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abir24 Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 dzieki za podpowiedz poszperam gdzie moge znalezc te Mon. Mor. a znacie co moge jeszcze do niego dolepic /blaszki/ relingi i drabiny widzialem juz w modelarskim mam jeszcze kilka po bismarku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macisso Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Gdzie postępy???? Gdzie zdięcia??? Czyżby projekt upadł??........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pezet101 Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Koledzy ratujcie! Wcięło gdzieś moją instrukcję do Tirpitza Academy 1/350. Poratuje ktoś jakimś skanem? Może być Tamiya oczywiście. Mój adres: scubapro@gazeta.pl Revell ma na stronie instrukcje w pdf, a Academy ani Tamiya nie mają :( Z góry dziękuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamP Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 W takich sprawach najlepszy jest sklep MojeHobby. Mają zdjecia instrukcji do wielu modeli, do Twojego również. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pezet101 Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Widziałem. ale takie kiepściutkie skany, że praktycznie nieczytelne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted August 18, 2012 Super Moderator Share Posted August 18, 2012 Widziałem.ale takie kiepściutkie skany, że praktycznie nieczytelne. Nie wiem co ty masz do tych skanów Wyświetlają się zupełnie przyzwoicie i są całkowicie czytelne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pezet101 Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Może wzrok mi szwankuje ;) Enyłej, może ktoś ma i podeśle, a jak nie, to sobie poradzę. Na marginesie, w trakcie szperania w sieci, znalazłem taki fajny model: 1/72 http://wmunderway.8m.com/gallery43/gallery43.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted August 18, 2012 Super Moderator Share Posted August 18, 2012 Na marginesie, w trakcie szperania w sieci, znalazłem taki fajny model:1/72 http://wmunderway.8m.com/gallery43/gallery43.htm Ciekawy ale kolegę BALROGA to z pewnością nie zainteresuje - on zakochany w "35" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts