abir24 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 zaczynam kleic ten "stateczek" ale potrzebuje pomocy jakie farby i jak go pomalowac bo ta instrukcja jest do bani praktycznie nic Farby-kolory pozdrawiam i dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Kwietnia 2010 Super Moderator Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Ooooo, kolejny "Bismarck" To się, kolega skell, ucieszy Nawiązując do wypowiedzi - najpierw się zdecyduj, jaki okres ma przedstawiać ten okręt, zacznij pomału kleić a czas na dobór farb jeszcze się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Marcin- nad okresem z ktorego ma byc jeszcze nie myslalem czekam na podpowiedzi moze zima ogladalem troszke zdjec ale nie wiem.Powoli sie klei jak tylko pozwala czas ale jest jeszcze kilka w mojej stoczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skell Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 "Bismarck" To się, kolega skell, ucieszy nic dodać nic ująć!!! Witam braciszka Tirpitza w rodzinie! Co do malowania - polecam Monografie Morskie 15 i 16 tam znajdziesz i wybór i kolory. Tirpitz ma większe możliwości wyboru malowania niż jego starszy brat, szczerze to sam nie wiem, malowanie z którego okresu bym wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2010 dzieki za podpowiedz poszperam gdzie moge znalezc te Mon. Mor. a znacie co moge jeszcze do niego dolepic /blaszki/ relingi i drabiny widzialem juz w modelarskim mam jeszcze kilka po bismarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Gdzie postępy???? Gdzie zdięcia??? Czyżby projekt upadł??........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezet101 Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Koledzy ratujcie! Wcięło gdzieś moją instrukcję do Tirpitza Academy 1/350. Poratuje ktoś jakimś skanem? Może być Tamiya oczywiście. Mój adres: scubapro@gazeta.pl Revell ma na stronie instrukcje w pdf, a Academy ani Tamiya nie mają :( Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SamP Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 W takich sprawach najlepszy jest sklep MojeHobby. Mają zdjecia instrukcji do wielu modeli, do Twojego również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezet101 Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Widziałem. ale takie kiepściutkie skany, że praktycznie nieczytelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Sierpnia 2012 Super Moderator Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Widziałem.ale takie kiepściutkie skany, że praktycznie nieczytelne. Nie wiem co ty masz do tych skanów Wyświetlają się zupełnie przyzwoicie i są całkowicie czytelne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezet101 Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Może wzrok mi szwankuje ;) Enyłej, może ktoś ma i podeśle, a jak nie, to sobie poradzę. Na marginesie, w trakcie szperania w sieci, znalazłem taki fajny model: 1/72 http://wmunderway.8m.com/gallery43/gallery43.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Sierpnia 2012 Super Moderator Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Na marginesie, w trakcie szperania w sieci, znalazłem taki fajny model:1/72 http://wmunderway.8m.com/gallery43/gallery43.htm Ciekawy ale kolegę BALROGA to z pewnością nie zainteresuje - on zakochany w "35" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi