Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zaczynam kleic ten "stateczek" ale potrzebuje pomocy jakie farby i jak go pomalowac bo ta instrukcja jest do bani praktycznie nic Farby-kolory pozdrawiam i dzieki za pomoc

• Super Moderator
Napisano

Ooooo, kolejny "Bismarck" To się, kolega skell, ucieszy

Nawiązując do wypowiedzi - najpierw się zdecyduj, jaki okres ma przedstawiać ten okręt, zacznij pomału kleić a czas na dobór farb jeszcze się znajdzie

Napisano

Marcin- nad okresem z ktorego ma byc jeszcze nie myslalem czekam na podpowiedzi moze zima ogladalem troszke zdjec ale nie wiem.Powoli sie klei jak tylko pozwala czas ale jest jeszcze kilka w mojej stoczni

Napisano
"Bismarck" To się, kolega skell, ucieszy

nic dodać nic ująć!!!

Witam braciszka Tirpitza w rodzinie!

Co do malowania - polecam Monografie Morskie 15 i 16 tam znajdziesz i wybór i kolory.

Tirpitz ma większe możliwości wyboru malowania niż jego starszy brat, szczerze to sam nie wiem, malowanie z którego okresu bym wybrał.

Napisano

dzieki za podpowiedz poszperam gdzie moge znalezc te Mon. Mor. a znacie co moge jeszcze do niego dolepic /blaszki/ relingi i drabiny widzialem juz w modelarskim mam jeszcze kilka po bismarku

• 2 months later...
Napisano

Gdzie postępy???? Gdzie zdięcia???

Czyżby projekt upadł??........

• 2 years later...
Napisano

Koledzy ratujcie!

Wcięło gdzieś moją instrukcję do Tirpitza Academy 1/350.

Poratuje ktoś jakimś skanem?

Może być Tamiya oczywiście.

Mój adres: scubapro@gazeta.pl

Revell ma na stronie instrukcje w pdf, a Academy ani Tamiya nie mają :(

Z góry dziękuję!

• Super Moderator
Napisano
Widziałem.

ale takie kiepściutkie skany, że praktycznie nieczytelne.

Nie wiem co ty masz do tych skanów Wyświetlają się zupełnie przyzwoicie i są całkowicie czytelne...