rafalg78 Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Model ukończony jakiś czas temu (około roku). Wykonany jako 3 mój model. Umieszczam galerię żeby poznać Wasze opinie. Link do pełnej galerii TUTAJ created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Równie świetny, jak piętnastka. Chyba powinienem spróbować sił w 1:48. Świetny wash. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Świetny model. Bardzo mi się podoba. Aż zachciało mi się zrobić F-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Bardzo ładny F-16 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Bardzo przyjemna szesnastka (war)HUD z zestawu? Wydaje się taki trochę za duży, ale to szczegół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam Z trzech zaprezentowanych przez Ciebie modeli, ten F-16 podoba mi się najbardziej. Po prostu wygląda moim zdaniem najbardziej realistycznie. Duży plus za kokpit, wash i ślady eksploatacji. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damanos Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 ciekawie zrobiona kabina pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 swietny, jak zywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Wygląda jakby się trochę kalki srebrzyły,ale za to super wygląda dysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi