Skinn3r Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Luudzieee!! Powstrzymajcie mnie lepiej, bo to się robi już niebezpieczne!! Kolejny model rozpoczęty Tym razem Gun Truck z zestawu którego in-box ujawnił Baldpuma. Chyba zrobię go podług instrukcji (no może nie do końca), bo nie wiem jak mógłbym go przerobić. Jeszcze dzisiaj wrzucę pierwszą aktualizację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinn3r Posted April 13, 2010 Author Share Posted April 13, 2010 Przyznam, że pierwszy raz spotykam się z takim gun truckiem jak ten Dragonowski. Dziwny, a za razem bardzo ładny i ciekawy pomysł. Nie wydaje się wam ten pancerz paki trochę za długi?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 W książce Concord Publications (7513) "US Army HMMWVs in Iraq" możesz poczytać o tym Gun Trucku i obejrzeć kilka zdjęć: Jak widać, tył sporo wystaje poza tylną klapę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaldPuma Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Dlaczego na boczny pancerz nie dałes blaszek? - przecież są w zestawie. Jak oszczędzasz na inny to zrób te płyty z twardszego papieru lub folii plastikowej. Ta plastikowa część jest stanowczo za gruba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Zaglądnąłem do inboxa BaldPumy - faktycznie są blaszki. I faktycznie te płyty z plastiku są za grube. Popraw albo wymień, na pewno będzie to lepiej wyglądało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinn3r Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 W książce Concord Publications (7513) "US Army HMMWVs in Iraq" możesz poczytać o tym Gun Trucku i obejrzeć kilka zdjęć Jeszcze jej niezakupiłem, chociaż mam to w planach Dlaczego na boczny pancerz nie dałes blaszek? Bo jeszcze go nie przykleilem. To była taka przymiarka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinn3r Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 (edited) Mała aktualizacja: Trochę poobijałem ten pancerz boczny, chcąc nadać pojazdowi trochę bojowy (używany w walkach) styl. A to maleństwo trafi na pakę jako luźno zostawiona przez żołnierza broń. EDIT: Poprawione Edited April 14, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zderzak Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Tylko ja tak mam, że nie widzę fotek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Nie tylko Ty. Ale dajmy szansę Skinn3rowi na poprawę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinn3r Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 Ups... Moja wina, ale już poprawione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Wygląda obiecująco. Ale niech to oceni nasz nadworny siedemdwójkowiec - BaldPuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaldPuma Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Pytanie - czy drzwi będą otwate czy zamknięte? - jeśli otwarte warto zrobić małą przeróbke kadłuba (przednie wycięcie pod drzwi) jest pod kątem prostym a nie łuk (mała wstawka trójkątna + okrągły pilnik), wzór - Revell. Jesli zamknięte - nie ma problemu. Reszta OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts