Skinn3r Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Luudzieee!! Powstrzymajcie mnie lepiej, bo to się robi już niebezpieczne!! Kolejny model rozpoczęty Tym razem Gun Truck z zestawu którego in-box ujawnił Baldpuma. Chyba zrobię go podług instrukcji (no może nie do końca), bo nie wiem jak mógłbym go przerobić. Jeszcze dzisiaj wrzucę pierwszą aktualizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Przyznam, że pierwszy raz spotykam się z takim gun truckiem jak ten Dragonowski. Dziwny, a za razem bardzo ładny i ciekawy pomysł. Nie wydaje się wam ten pancerz paki trochę za długi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 W książce Concord Publications (7513) "US Army HMMWVs in Iraq" możesz poczytać o tym Gun Trucku i obejrzeć kilka zdjęć: Jak widać, tył sporo wystaje poza tylną klapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Dlaczego na boczny pancerz nie dałes blaszek? - przecież są w zestawie. Jak oszczędzasz na inny to zrób te płyty z twardszego papieru lub folii plastikowej. Ta plastikowa część jest stanowczo za gruba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Zaglądnąłem do inboxa BaldPumy - faktycznie są blaszki. I faktycznie te płyty z plastiku są za grube. Popraw albo wymień, na pewno będzie to lepiej wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2010 W książce Concord Publications (7513) "US Army HMMWVs in Iraq" możesz poczytać o tym Gun Trucku i obejrzeć kilka zdjęć Jeszcze jej niezakupiłem, chociaż mam to w planach Dlaczego na boczny pancerz nie dałes blaszek? Bo jeszcze go nie przykleilem. To była taka przymiarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Mała aktualizacja: Trochę poobijałem ten pancerz boczny, chcąc nadać pojazdowi trochę bojowy (używany w walkach) styl. A to maleństwo trafi na pakę jako luźno zostawiona przez żołnierza broń. EDIT: Poprawione Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Tylko ja tak mam, że nie widzę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Nie tylko Ty. Ale dajmy szansę Skinn3rowi na poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Ups... Moja wina, ale już poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Wygląda obiecująco. Ale niech to oceni nasz nadworny siedemdwójkowiec - BaldPuma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Pytanie - czy drzwi będą otwate czy zamknięte? - jeśli otwarte warto zrobić małą przeróbke kadłuba (przednie wycięcie pod drzwi) jest pod kątem prostym a nie łuk (mała wstawka trójkątna + okrągły pilnik), wzór - Revell. Jesli zamknięte - nie ma problemu. Reszta OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi