pgreg Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Witajcie, wystawiam pod opinie, krytykę i poprostu do oglądania kilka fotek z ukończonego Abramsa. Modelik bardzo przyjemny - wykonałem prosto z pudła i tylko kilka dodatkowych otworów i nawierceń różni go od tego co Revell proponuje. Pomalowany Pactrą A118 a potem washowany i filtrowany (po raz pierwszy to testuję) gotowymi MiG'ami. Starałem się zrobić cieńsze anteny - ale nadal mam z nimi problem, poza tym wyjątkowo chętnie te właśnie elementy się zaginają Będę wdzięczny za Wasze opinie i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Mnie bardzo się podoba, kawał dobrej roboty Ładnie i realnie jak na mój gust odrapany. Przybrudzony z umiarem ale przecież nie każda maszyna musi być uwalana aż po samą lufę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Nie gustuję w współczesnej amerykanskiej pancerce ale się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobern Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Bardzo ładnie i czysto wykonany model gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pingiel12 Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Bardzo ładnie i czysto wykonany model Zgadzam się, nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Podoba Mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pgreg Napisano 25 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa. Postaram się aby następne modele nie były gorsze Już wkrótce: Biber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Jak na 72-kę, to twój Abramsik prezentuje się całkiem przyjemnie. Tylko czy te anteny nie powinny być w kolorze czarnym lub stalowym? Życzyłbym sobie więcej efektownej pancerki w tej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Całkiem, całkiem. Sympatyczna pancerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi