Dumo Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2010 Brama jest za mała i będzie zamknięta Szpachlowanko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2010 Królewicz na wykończeniu, trzeba jeszcze dorobić parę duperelków. Diorama właściwie już dzisiaj pójdzie do malowania, całość będę chciał zostawić w odcieniach brązu żeby wszystko się fajnie zgrało. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Jak przybrudziłeś same kółeczka i gąski? Co do scenki, mi ten zarys nawet się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Pięknie, pełen podziw z mojej strony pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2010 Jak przybrudziłeś same kółeczka i gąski? Co do scenki, mi ten zarys nawet się podoba. Smile Koła i gąski ubrudzone (mój stary prosty system) ziemia + woda + wikol (winacet). Następnie podmalowane farbami olejnymi mocno rozcieńczonymi. Pięknie, pełen podziw z mojej strony Ale mi słodzisz, dzięki Diorka przygotowana do malowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2010 Bazowe malowanie po dwóch wstępnych płukankach. Sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Sugestie mile widziane Smile no to tak całość fajnie zrobiona i pomalowana (podstawka), zamknięta brama i ta szmata na tyle czołgu sugeruje że pojazd jest w trakcie przeglądu itp... jednym słowem jest spoko. P.S. mógłbyś dać fotkę "tyłu" podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 zamknięta brama i ta szmata na tyle czołgu sugeruje że pojazd jest w trakcie przeglądu itp... jednym słowem jest spoko No kurcze ale w takim wypadku włazy są pozamykane i nie ma tego warsztatowego klimatu na modeliku. Brama za mała by przez nią wjechał więc, co? Wjechał tyłem? W jakim celu? Odpoczynek jakiś? Wykonanie ładne i staranne ale niestety muszę zgodzić się z Sebastianem, że ten tygrysek również w moim odczuciu nie za bardzo tu pasuje... Ale jak Dumo uważa inaczej to pracuj, pracuj, czekam na c.d :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 No kurcze ale w takim wypadku włazy są pozamykane i nie ma tego warsztatowego klimatu na modeliku. Brama za mała by przez nią wjechał więc, co? Wjechał tyłem? W jakim celu? Odpoczynek jakiś? no to może po przeglądzie nie posprzątali za sobą i poszli spać, albo grają w środku w karty, albo na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 na kompie Taa... jasne... może jeszcze w Terrorist Takedown, Maluch Racer albo Star Wars: KoTOR II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 w chowanego z Teciakiem jakimś się bawią i Un siem tam schował...ten Tiger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 Scenka będzie przedstawiać poranek, figurki przy drzwiach będą się myć i pielęgnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Kurcze, a zmieścisz te figurki tam? Ciasno się strasznie robi, bo ten tygrysek ogromny :] Może warto ziemię posypać czymś, bo IMO w tej skali to będzie wyglądać glutowato :] Jeśli można coś podpowiedzieć, kolorystyka całej sceny moim zdaniem pasowałaby do podrzucenia jakichś uschłych listków, gleba by na tym zyskała. Kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 Z liśćmi nie głupi pomysł, dzięki coś pokombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 Cegły jako tako zróżnicowane, cement zrobiony: Chciałem zrobic fotki w sztucznym świetle to lipa wyszła, później podrzuce lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 A jakby tak z prawej gąsienicy odjąć ogniwo? Trochę wisi.. A poza tym git fasola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Października 2010 Autor Share Napisano 19 Października 2010 Wole już nie kombinować... szpilki od kół są strasznie słabe a friulki ciężkie boje się że wszystko poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Wszystko co się urwie, da się przykleić, lub zamontować ponownie. Ale rozumiem Twoje obawy. Zauważyłem też, że model by Dumo bez szmaty, nie ma prawa bytu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Października 2010 Autor Share Napisano 19 Października 2010 Hihi a jak plandeka musi być choć ostatnim czasem to się zmieniło, na BT-7 i na T-34 szmat brak.... na M113 też planuję bez tego typu dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi