MrDyzio Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 A feee... Już na finiszu? Ładnie tak się wysforować do przodu? Dobrze wygląda. Właśnie wróciłem z wakacji i mam nadzieję znaleźć trochę czasu na modelowanie jak się tylko uporam z powrotem do kieratu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Daa-jesz ! Daa-jesz! Do-ga-lerii! Do-ga-lerii!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 10 Września 2010 Autor Share Napisano 10 Września 2010 No i by było na tyle. Samolot wzbogacił się o pokrywy podwozia, lufy działek, antenę mieczową, lekkie brudzenie pastelami. Brudzenie to akurat takie sobie, ale pierwszy raz robiłem Jeszcze usunięcie maskowania z owiewki i wuala: A jutro do Oleśnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi