wuen Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Mogę dołączyć do 2 kategorii: - tuning - Mercedes 500SL w stylu "dubai" - motorsport - Honda RC211 lub Ducati Desmosedici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Czyli warunek rozpoczęcia projektu grupowego został spełniony- mamy 12-nastu chętnych na projekt "tuning" Trzeba pomyśleć już o otworzeniu działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 A może by tak poczekać jeszcze kilka dni, a nóż widelec zgłosi się jeszcze kilka osób np. do pojazdów specjalnych i przebije tuning ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 A może by tak poczekać jeszcze kilka dni, a nóż widelec zgłosi się jeszcze kilka osób np. do pojazdów specjalnych i przebije tuning ? no to mozna dwa projekty odpalić jesli nie wystartuja polskie drogi (co mnie dziwi niepmiernie) to mogę i w specjalnych wystartować ... tylko trzeba by czegoś poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Ja bym sie podpiął pod tuning z Subaru Imprezą WRX STI Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Ja jestem za Polskimi drogami i pojazdy specjalistyczne Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 3 Maja 2010 Autor Share Napisano 3 Maja 2010 Czyli tuning można zaczynać a specjalne-8, polskie drogi-2, motosport-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyfron Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Mi pasuje Subaru z Legacy i tuning z AE86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Jestem za tuningiem [siakiś Nissan, Toyota bądź inna kwitnąca wiśnia...], ale jeśli zostanie wybrany temat specjalne, płakać nie będę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 3 Maja 2010 Autor Share Napisano 3 Maja 2010 Tuning będzie napewno, a specjalne na 70 %, ale raczej będą. Już niedużo osób brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Czyli tuning można już zaczyna tak ?? Jakiś osobny temat trzeba zaczyna czy jak to ma właśnie być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Czyli tuning można już zaczyna tak ??Jakiś osobny temat trzeba zaczyna czy jak to ma właśnie być ?? Niedługo powinien się pojawić specjalny dział w projektach grupowych, wysłałem już prośbę do admina, myślę że wkrótce go otworzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 To dobrze a można zrobić tak ze utworzy się nowy temat a w nim będzie osobny dział odnośnie tuningu i specjalnych maszyn żeby nikt nie był poszkodowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 To dobrze a można zrobić tak ze utworzy się nowy temat a w nim będzie osobny dział odnośnie tuningu i specjalnych maszyn żeby nikt nie był poszkodowany? Jeśli zbierze sie odpowiednio dużo chętnych to czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 4 Maja 2010 Autor Share Napisano 4 Maja 2010 To dobrze a można zrobić tak ze utworzy się nowy temat a w nim będzie osobny dział odnośnie tuningu i specjalnych maszyn żeby nikt nie był poszkodowany? Jeśli zbierze sie odpowiednio dużo chętnych to czemu nie. Podobno tak miało być. Poprostu jak będą chętni to zostanie stworzony projekt specjalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 jeśli dojdzie do skutku wystartuję w "polskich drogach". Chciałbym jakiś autobusik scratch. Pewnie to będzie ikarus. Widziałem w sieci darmowy modeli ikarusa w HO. Czas realizacji może nie rok, ale napewno z 6 m-cy ikarusik do złożenia a jak był by projekt ot ja bym z jakąś koparą wyjechał albo z innym np.??? z lawetą do transportów ciężkich maszyn czyli np. fiata126p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 a jak był by projekt ot ja bym z jakąś koparą wyjechałVery Happy albo z innym np.??? z lawetą do transportów ciężkich maszyn czyli np. fiata126p Do TUNINGU też z Fiatem możesz ja tam na przykład robię jednego maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 W kategorii pojazdy specjalne to koniecznie musi być od podstaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 No to i ja się podepnę pod tuning, tylko narazie nie wiem jeszcze z jakim modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Ja jestem za tuningiem a także za pojazdy budowlane i specjalne tak jak koledzy wspomnieli projekt musi trwać min. rok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Ja jestem za tuningiem a także za pojazdy budowlane i specjalne tak jak koledzy wspomnieli projekt musi trwać min. rok. Pozdrawiam punio czytasz posty a nie patrzysz na daty ich napisania głosowanie było rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Heh, projekt "Tuning" już jest od dłuższego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Ja też jestem za projektem tuning! Chwila... przecież już prowadzę relację w projekcie tuning Ktoś tu przespał zimę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi