czarny1986tychy Napisano 27 Maja 2010 Autor Share Napisano 27 Maja 2010 Powiem tak: Zielony który sobie wybrałem na kolor docelowy to tragedia , całe malowanie i tydzień prac szlak trafił ;/ Kolor zmieniłem na ciemny zielony, a i koncepcja całości też uległa zmianie. O efektach mych poczynań poimformuję (pisemnie i wizualnie) wkrótce:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 27 Maja 2010 Share Napisano 27 Maja 2010 Ładna fura się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 31 Maja 2010 Autor Share Napisano 31 Maja 2010 Narazie tylko tyle . To jest finalny kolor, a reszta to narazie tajemnica :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Nieźle wygląda z tymi felgami, całość ładnie współgra ze sobą. Maska będzie jeszcze malowana? Bo teraz dziwnie wygląda pasowało by na nią włókno węglowe dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 31 Maja 2010 Autor Share Napisano 31 Maja 2010 Pokos lokos luz is ponton ... to dopiero początek:P:) Pozdarwiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Ładny Skaj Co to za kolor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2010 Kolor to ciemny-zielony-metalik witać nawet takie jakby złote drobinki, nie wiem jak to będzie wyglądało po polerce ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 nie wiem jak to będzie wyglądało po polerce ... A metalik można polerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2010 A czemu by nie ? Spoleruje się na koniec po bezbarwnych, ze wszystkimi dodatkami i będzie ok :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 nie wiem jak to będzie wyglądało po polerce ... A metalik można polerować Poleruje się dopiero bezbarwny, metaliku za to nie można szlifować przed nałożeniem kolejnej warstwy bo wytrąca sie w ten sposób ziarno mietaliku. Świetnie ci idzie, czekam na więcej fotek Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 A czemu by nie ? Spoleruje się na koniec po bezbarwnych, ze wszystkimi dodatkami i będzie ok :p Nie no tak to rozumiem, ale wolałem się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 Teraz lakier wygląda interesująco, a po bezbarwnym i polerce....będzie jeszcze lepiej Cóż czekam na fotki po polerce Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2010 Panowie i panie, mam do Was pytanie. Czy ktoś może mi podać stronke sklepu gdzie dostał bym : 1 Microscale liquid decal film 2 Kalkomanie karbonu Nie pytał bym,ale po przeglądnięciu ofert 25 sklepów które mam w "ulubionych" nie znalazłem tego czego szukam. Za wszelką pomoc z góry dzięki Prosze o info na pw żeby niezaśmiecać tematu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Tutaj na pewno karbon znajdziesz, Microscale liquid decal film nie wiem ale możliwe. Microscale liquid decal film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 "Nowy kolor-nowe nadzieje" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Wow! No to teraz dajesz cleara i pokazujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Wow, czemu na zdjęciu progi wyglądają tak fatalnie? Mam nadzieje że to tylko złudzenie, albo nic groźnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Oj niestety czeka Cię jeszcze trochę szpachli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Nierówno wyszlifowałeś próg na błyszczący lakierze będzie to cholernie widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Poza progiem co jest widoczne, wyszlo moim zdaniem spoko. Kolor - rzecz gustu, ale nie odmówię sobie przyjemności popatrzenia na przymiarkę gotowej kasty z felgami Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2010 Skaj ponownie wylądował w docie... :( Nie mam już do niego siły. Narazie czekam na przesyłki z tajlami do skończenia modelu i musze od dziada odpocząć, jak się coś posunie do przodu dam znać.Trzymajcie kciuki i udanych wakacji wszystkim:) Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Dlaczego znowu ściągnąłeś lakier? Wyglądało całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2010 Kolor zszedł częściowo, w czasie odklejania maskowania uszczelek i grafiki jaką zrobiłem. Już sam nie wiem co jest grane? Taśma z tamci, lakierowanie w-g wszelkich zasad, odstępy czasowe na schnięcie itd itp... Może już plastik po kompielach w docie nie ma takiej przyczepności? Ale myte mydłem nawet rozpucholem delikatnie, by nawet odcisk palca nie został. Narazie straciłem nerwy, a z doświedczenia wiem lepiej w takiej sytuacji odpuścić, i odczekać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 A podkład dałeś? Ja miałem kiedyś takie problemy jak farbę od razu na plastik dałem, jeśli to nie to, to już nie wiem w czym może być problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 10 Lipca 2010 Autor Share Napisano 10 Lipca 2010 Wena przyszła:) Pogoda dopisała:) Narazie tyle: To tak poglądowo świeżo po wyschnięciu lakireu:p reszta malowania i wykańczania niebawem :p Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi