kubisz Napisano 28 Września 2010 Autor Share Napisano 28 Września 2010 Cały Peter, nie pochwali, nie napisze dobrego słowa, tylko od razu szpila Na zdjęciach wszystko wyszło ciemniejsze niż jest, tylko ta nieszczęsna biel została "na swoim miejscu". W rzeczywistości, chociaż przetarcia są rzeczywiście dość jasne, to są tak w miarę w sam raz - przynajmniej na moje oko. Na całość pójdzie odrobina kurzu, więc ten kontrast chyba jeszcze trochę zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 Cały Peter, nie pochwali, nie napisze dobrego słowa, tylko od razu szpila I za to siebie lubię z wzajemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit M-ce Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 Robimy zblizone modele Podoba mi się. Ja wrzucam siatke maskującą na swojego na dach No i tobolki tez będa. Wogóle to spodobał mi się model cargo i zamierzam zrobić jeszcze jeden ale z karabinem i osłonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Września 2010 Autor Share Napisano 30 Września 2010 Przy okazji wczorajszych poprawek przy brezentowych dachach kabiny i paki zrobiłem sobie klamrę spinającą do pasa mocującego kartony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 WOW!!!! Świetnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 Powiem jedno: samobójca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 Przy okazji wczorajszych poprawek przy brezentowych dachach kabiny i paki zrobiłem sobie klamrę spinającą do pasa mocującego kartony:... O raju, Takiemu to dobrze - tej wielkości to ja mam dach a nie klamrę.... klamra będzie odlotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit M-ce Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 Fajna klamra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Października 2010 Autor Share Napisano 5 Października 2010 GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi