okonek Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 Na razie daje tutaj bo zainteresowanie wieksze. Moze pozniej przeniose do nowosci albo wykasuje. Po odwiedzeniu strony Trumpetera oraz godzinnym czekaniu na otwarcie fotek postanowilem je skopiowac aby zaoszczedzic Wam czasu. RUSSIAN NAVY MOSKVA Scale 1:350 Model Brief Length: 531.2 mm Width: 60.0 mm Total Plastic Parts 409pcs Box Size 55×24×6.8cm Metal Parts n/a Barcode 6922803645186 Resin Parts n/a Qty. / Ctn 18pcs Photo Etched Part Small mast and radar MEAS. 64.2×57.5×50.6cm Film Parts n/a Total Sprues 19pcs Decal Marking 121 More Features Either waterline version or full hull version can be selected. RUSSIAN NAVY UDALOY CLASS DESTROYER ADMIRAL PANTELEYEV Scale 1:350 Model Brief Length: 465.1 mm Width: 54.3 mm Total Plastic Parts 398pcs Box Size 48×19.5×6.2cm Metal Parts n/a Barcode n/a Resin Parts n/a Qty. / Ctn 24pcs Photo Etched Part Small mast and radar MEAS. 61.7×52.5×50.7cm Film Parts n/a Total Sprues 17pcs Decal Marking 548 More Features Either waterline version or full hull version can be selected. foto - Trumpeter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 mniam... mniam... kiedyś wyląduja i u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 Czemu mi sie wydawalo, ze Moskwa to smiglowcowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 Bo to jest śmigłowcowiec... ale jest też krążownik o tej nazwie (jak wyżej na fotkach...)... Nadanej po wycofaniu tego wczesniejszego okrętu... Czyli nie wydawało ci się... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 Acha... I wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 no ale to skandal jest swoja droga... zeby nawet dali "Moskwa II" - to bym jakos zrozumial. Slava (ktora to?) jest teraz Moskwa, jakas turbo najnowsza Warszawianka zostala Petersburgiem... Dla mnie i dla wielu Moskwa to zawsze bedzie Kondor, podobnie jest z Kirovem czy Slavami Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 kiedy ja to wszystko skleję... Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi