Gościu Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Witam. Kawalerzyści to żywica,działko ICM i szkopki Preiser. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Troszkę mało szczegółów widać, a szkoda bo na pewno jest co oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Maja 2010 Autor Share Napisano 19 Maja 2010 W wakacje powinno się udać zrobić nowe fotki, ta dodatkowa, zdatna do oglądania jako "zapowiedź" innej: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Ładnie, lubię ten klimacik. Fajnie wychodzą te dioramki. Fakt, troszeczkę mało detali widać ale poczekam na kolejne zapowiedziane przez Ciebie zdjęcia. Taka malutka uwaga. Dodaj oficerowi na gotowej dioramce owsiak za siodłem. Widzę że pozostali mają. Oficer też karmił pojazd W zapowiedzi dioramki, zmień troczenie szabli u ułana prowadzącego. Ma szablę przy pasie, a powinna być przy koniku. Tak czy inaczej dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Co to za zestaw ułanów i jaki producent jeśli można prosić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 19 Maja 2010 Super Moderator Share Napisano 19 Maja 2010 Wow... robi wrażenie Malutkie to ale cieszy oko Gratuluję umiejętności. PS - fakt - jakieś Makro by się przydało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Podoba mi się klimat jest naprawdę świetny, ma w sobie to coś Fajnie wykombinowałeś z tą ramką z patyczków. Zastrzeżenia mam jedynie do jednego z kawalerzystów, mundur ma bardzo dziwny zielony kolor, nie bardzo wiem dlaczego Ale ogólne wrażenie świetne, czekam na kolejne prace we Wrześniowych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Ogólny rzut bardzo fajnie się prezentuje, ale jak to już zauważyli koledzy, ciężko jest dobrze ocenić scenkę bez bardziej szczegółowych zdjęć. To co podoba mi się w Twojej dioramce najbardziej to sama podstawka i jej obramowanie. Świetna sprawa Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Maja 2010 Autor Share Napisano 20 Maja 2010 Witam. Do wakacji nowych fotek nie będzie, to była "obiecana" komuś sprawa - a zdjęcia robiłem jeszcze na dosychających farbkach. Kolory są przekłamane, każdy z wojaków ma inny odcień munduru..z czego po jednym na scenkę mają odcienie zgniłej zieleni . Reszta jaka wyszła nie nadaje się do publikacji(jakość). Zapomniałem, zestaw - nie znam producenta - otrzymałem je "luzem" w woreczkach i xerowaną instrukcją(ja ich nie kupowałem) dzięki za porady i sugestie. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 21 Maja 2010 Super Moderator Share Napisano 21 Maja 2010 Co to za zestaw ułanów i jaki producent jeśli można prosić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej1965 Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtecz Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 zestaw mmmodel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi