wuwumaster Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 dobrze że nie odpuściłeś tego kurnika powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinsdeyl Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Na te gumiaki znalazłem sposób taki, że wziąłem gruby papier ścierny (chyba 240) i zacząłem je szlifować, nie została żadna nadlewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2010 Z braku czasu na ''zabawki'' postęp minimalny Kalki jeszcze nie dotarły...dałem tylko nr ident. z zestawu. Kalka z nazwą własną niestety się rozpadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2010 Padł mi aparat...prace stop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 1 Lipca 2010 Autor Share Napisano 1 Lipca 2010 Jako że, uporałem się częściowo z remontem i nowym fotopstrykiem to ''kobitka'' dostała kalkę na jeden boczek... I zagadka- na czyją cześć nazwa ta własna? Po raz pierwszy dałem Sido i całkiem całkiem. I pytanie do szperaczy netowych:Czy "Die Hard'' miał montowany ''kurnik''? Zestawowy ''We Are All In It'' na 100 % miał ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 A kurnik był obowiązkowy? Jeśli tak, pokaż jak go robiłeś plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 2 Lipca 2010 Autor Share Napisano 2 Lipca 2010 ''Kurnik'' był raczej modyfikacją polową...nie wszystkie Marki I go miały[tyle przynajmniej wynika z nielicznych zdjęć]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 Bruce Willis ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 12 Lipca 2010 Autor Share Napisano 12 Lipca 2010 Powalczyłem z ''kurnikiem'': Kurnik wersja 0.4.2 uważam za zakończony, a nawet zamocowany do ''Kobitki'': Wszelki niedoskonałości są zamierzone...czas na podrdzewienie konstrukcji[siatki] i podmalówki tej gumy okalającej moją ''Kobitkę''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi