wuwumaster Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 dobrze że nie odpuściłeś tego kurnika powodzenia ! Cytuj
dinsdeyl Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 Na te gumiaki znalazłem sposób taki, że wziąłem gruby papier ścierny (chyba 240) i zacząłem je szlifować, nie została żadna nadlewka. Cytuj
plastikk Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Napisano 19 Czerwca 2010 Z braku czasu na ''zabawki'' postęp minimalny Kalki jeszcze nie dotarły...dałem tylko nr ident. z zestawu. Kalka z nazwą własną niestety się rozpadła... Cytuj
plastikk Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Napisano 24 Czerwca 2010 Padł mi aparat...prace stop... Cytuj
plastikk Napisano 1 Lipca 2010 Autor Napisano 1 Lipca 2010 Jako że, uporałem się częściowo z remontem i nowym fotopstrykiem to ''kobitka'' dostała kalkę na jeden boczek... I zagadka- na czyją cześć nazwa ta własna? Po raz pierwszy dałem Sido i całkiem całkiem. I pytanie do szperaczy netowych:Czy "Die Hard'' miał montowany ''kurnik''? Zestawowy ''We Are All In It'' na 100 % miał ale... Cytuj
skwercio Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 A kurnik był obowiązkowy? Jeśli tak, pokaż jak go robiłeś plis Cytuj
plastikk Napisano 2 Lipca 2010 Autor Napisano 2 Lipca 2010 ''Kurnik'' był raczej modyfikacją polową...nie wszystkie Marki I go miały[tyle przynajmniej wynika z nielicznych zdjęć]. Cytuj
plastikk Napisano 12 Lipca 2010 Autor Napisano 12 Lipca 2010 Powalczyłem z ''kurnikiem'': Kurnik wersja 0.4.2 uważam za zakończony, a nawet zamocowany do ''Kobitki'': Wszelki niedoskonałości są zamierzone...czas na podrdzewienie konstrukcji[siatki] i podmalówki tej gumy okalającej moją ''Kobitkę''. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi