jacek-astra Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Witam chciałem pochwalic sie moimi 3 modelem ( wczesniej volvo FH 16 Globetrotter XL i naczepa firanka schmitz) Mercedes Sk 1853 Wzorowalem sie na tym ze zdjecia: a Tu zdjecia mojego: W srodku siedzenia i boczki z tkaniny, mapa cb radio, zasłonki, posciel na łozkach. a tu jedno zdjecie Fhacza i firanki, pierwsze modele wiec niezbyt udane...naczepa troche lepsza.. ale zestaw sie prezentuje wmiare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 No modele bardzo ładne. Serdecznie witam nowego kolegę i miłośnika trucków. Kleisz coś obecnie? Pozdro, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-astra Napisano 6 Lutego 2007 Autor Share Napisano 6 Lutego 2007 w styczniu kleiłem tego merca, a teraz juz nie mam czasu (matura i zdaje za niedlugo CE) wiec wazniejsze sprawy, choc bardzo bym chciał cos skleic jeszcze) planuje stare volvo FH 16 globetrotter i magnumke AE i integral. Moze znajde jeszcze czas A tak wogole to nowe volvo kleiłem 3 lata temu, wtedy nie miałem żadnego doswiadczenia, a mercedes wyszedł mi juz niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 (matura i zdaje za niedlugo CE) Mówisz o prawku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-astra Napisano 6 Lutego 2007 Autor Share Napisano 6 Lutego 2007 tak, o prawku.. za 2-3 egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 No to połamania kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Fotki trochę nie wyraźne :( Bardzo podoba mi się Merolek, szkoda tylko że nie pomalowałeś uszczelek w oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 tak, o prawku.. za 2-3 egzamin hehehe a na czym zdajesz? na łamańcu czy na tandemie? czy może na naczepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-astra Napisano 6 Lutego 2007 Autor Share Napisano 6 Lutego 2007 Wlasnie nie wiedziałem czy malowac czy nie... i nie pomalowalem ale chyba model nie jest taki zły Bede zdawał na Dafie 45 z przyczepa tandem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 model fajny tylko fotki nietego i troche za duże bo rozciągają forum a co do zdawania teraz to fajnie się zdaje na tandemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-astra Napisano 6 Lutego 2007 Autor Share Napisano 6 Lutego 2007 Łatwo sie cofa.... a to podstawowa sprawa moze sie uda zdac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Niom Mercedesik niezle sie prezentuje.. Wszystko.. ładnie. Brakujemi uszczelek w oknach.. a i kolejnym zapytaniem jest.. wzorowałeś sie na zdjęciu to czemu spoyler z owiekwami zakabinowymi są pod kolor kabinny a ni ejak tam widze jakiś stalowy albo szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-astra Napisano 7 Lutego 2007 Autor Share Napisano 7 Lutego 2007 tak, wogole to na zdjeciu jest mniejszy spojler, wolałem zostawic w kolorze kabiny edit: dołaczam jeszcze fotki srodka i silnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Fajny materialik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Kokpit fajny, o ile jego fotka jest nawet mozliwa to silnika praktycznie nie widac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-astra Napisano 7 Lutego 2007 Autor Share Napisano 7 Lutego 2007 fotografem nie jestem za dobrym ale jak mi sie uda to zrobie lepsza fotke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 fotografem nie jestem za dobrym ale jak mi sie uda to zrobie lepsza fotke.. użyj opcji makro jak masz taką w aparacie i unieruchom go to wtedy będzie dobre zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-astra Napisano 10 Lutego 2007 Autor Share Napisano 10 Lutego 2007 postaram sie nastepnym razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 jacek popraw fotki silnika bo nic na nich nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 jacek popraw fotki silnika bo nic na nich nie widac Wojtuś nie chcę nic sugerować, ale pisząc imiona z małej litery to chyba oznacza brak szacunku do tych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-astra Napisano 11 Lutego 2007 Autor Share Napisano 11 Lutego 2007 A Ty Tornado Kiedy zamierzasz zrobic swoją Sk ? Jak myslisz ja pomalowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 A Ty Tornado Kiedy zamierzasz zrobic swoją Sk ? Jak myslisz ja pomalowac ? Swojego sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-astra Napisano 11 Lutego 2007 Autor Share Napisano 11 Lutego 2007 mi sie mojego udało kupic za 100, tyle ze zawieszenie było kombinowane i musiałem troche sie nameczyc by zrobic.. ale udało sie Teraz chcialbym sklejic Volvo FH 12 Globetrottera xl-70 ale ciezko go dostac zastawnawiałem sie zeby kupic spray cana..ale w nim nie ma kalki na kabine "globetrotter xl-70" a nad tym mi bardzo zalezy, nawet wystarczył by sam globettroter xl. Jeszcze mam do Ciebie pytanie.. co myslisz o modelu tez starszej FH w samym globie, tej niebieskiej italeri? Miałes z nim kontakt? Bo podobno kabina nie jest za dobrze odwzorowana A i jeszcze jedno Szukałem raz takiej listy prawie wszystkich wyprodukowanych modeli italeri, pamietam ze Ty to raz gdzies zamieszczales, moglbys podac mi linka ? Bede bardzo wdzieczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 Niestety nie sklejałem tego Volva FH (niebieskie) ani Globetrotter xl-70, podejżewam jednk że kabina jest taka sama w obu modelach. O ie dobrze pamiętam, to zrobiem katalog Italeri na Forum BTC Nie będę szukał linka, bo zaraz zrobię podobny katalog na naszym Forum. Brakuje mi jednak jednej foki okładki ( nr. kat. 749) Jeżeli ktoś taką dyponuje to bardzo proszę o podesłanie jej na: tornado30@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 Przepraszam autora tematu, że się wtrącam ale postanowiłem troszkę zmodyfikować te pierwsze fotki, bo to naprawdę ładny model Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi