Vybor89 Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2010 (edytowane) Aż nie poznałem że to kolega piszę Kolega Krzychu126 przechodzi transformacje z cosplay na emo Co do maskowania to na razie zostaje, gdyż na czarny pójdzie lakier błysk, a na dach mat. Więc po co 2x maskować to samo Edytowane 7 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 przemekgksw3 - Avatarek równie piękny co S15 Vybor89 - Za cosplay to ja nigdy nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 przemekgksw3 - Avatarek równie piękny co S15 A nawet jak Alfa Brera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2010 Jedyna piękność motoryzacyjna to Shelby GT500 "Eleanor" :P Ech.... dorwać taki model..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 o kurcze ale ten lakier wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Jedyna piękność motoryzacyjna to Shelby GT500 "Eleanor" :P Ech.... dorwać taki model..... No piękna fura, transkit jest tylko kwestia wydatków. http://cs.scaleautomag.com/scacs/forums/t/69212.aspx?PageIndex=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Jedyna piękność motoryzacyjna to Shelby GT500 "Eleanor" :P Nie wiem dlaczego, ale Eleanor jakoś nigdy mi się nie podobała, przeróbki klasyków to dla mnie zbrodnia no chyba że z wykorzystaniem elementów z epoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 No bro, mi też się Eleanor podoba i też chętnie bym sobie skleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Eleanor jest jak przedstawienie, które z połączeniem symfonii silnika tworzy cudowną operę Czyli po ludzku Eleanor to piękno na 4 kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 14 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2010 Tak na zachęte przedstawiam kolejne moje Muscle Car'y w kolekcji Challenger T/A & Chevelle SS. Inbox: http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=336941#336941 W tym tygodniu ruszam dalej z pracami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2010 Ok przyszły wreszcie oczekiwane przeze mnie fototrawione 4 pkt. pasy Sabelt, 1:24 od Eduard'a. Trafią na zamontowane już fotele Recaro. Jak je złoże wrzucę fotki, na razie prace stoją gdyż czekam na lakiery bezbarwne by zakończyć prace nad kasta, zmontować wszystko w jedną całość i wreszcie zabrać się za silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 No no bro, pozazdrościć pasów Pozdr bro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi