kubisz Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Model sklejony już jakiś czas temu, pokazywałem go na innym forum. Teraz przy okazji drobnego remontu doczekał się nowej sesji. Jest to mój drugi Humvee z kolekcji. Przedstawia czteroosobowy wariant wersji M998 HMMWV Cargo/Troop Carrier. Zbudowany z zestawu Italeri, w którym w zasadzie wszystkie elementy poza podwoziem i nadwoziem zostały wymienione na pochodzące z modelu Tamiyi (koła, lusterka, fotele itp.). Dodałem także przednią osłonę z Tamiyi, garść elementów fototrawionych z Eduarda oraz trochę aparatury radiowej wewnątrz (Tamiya, Academy, Eduard). I kilka zdjęć wnętrza z poprzedniej sesji: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zderzak Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Z tego co udało mi się zobaczyć w telefonie wygląda ok:-) Widziałem poprzednią sesję, więc oceniam Po powrocie do domu wytknę Ci wszystkie niedoskonałości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter 1410 Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Jeden z moich ulubionych humvee jakie zrobiłeś Jakubie (czekam na nowe fotki Twojej zacnej kolekcji )Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Bardzo podobają mi się te wszystkie graty we wnętrzu i wykończeniówka brezentu. Świetna robota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts