Wojtek Tul Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Gizmo wiem ze mam od kogo pozyczyc cyfrówke ale nie chce sie prosić w kwietniu skończe 18 lat to dostanę na prezent pozdrowionka Wojtek Tul Tornado nie gniewaj sie na gizma 1986 on poprostu sie uczy chłopak poznaje nowe techniki pozdrowionka WojtekT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 13 Lutego 2007 Autor Share Napisano 13 Lutego 2007 Tego jeszcze niegrali czemu by sie torni miał na mnie gniewac? Chyba nic takiego nienapisałem, a pozatym skleiłem juz około 45modeli, więc coś tam potrafie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Tornado nie gniewaj sie na gizma 1986 on poprostu sie uczy chłopak poznaje nowe techniki pozdrowionka WojtekT dobre to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Brawo brawo 45 modeli trucków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 14 Lutego 2007 Autor Share Napisano 14 Lutego 2007 Brawo brawo 45 modeli trucków?? Nieee!!! Ogolnie 45, a trucka to dopiero teraz sklejam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Lutego 2007 Share Napisano 14 Lutego 2007 Uffff!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 14 Lutego 2007 Autor Share Napisano 14 Lutego 2007 Dzisiaj wypiłem mniej niż wczoraj więc zabrałemsie za model Kabina i sleeper wstepnie pomalowane, wnetrze i silnik pomalowane i gotowe, silnik uprosciłem, ze wzgledu na to że maska sie bedzie tylko troche odchylać, a to z powodu tego nieszczesnego kangura co do niczego niejest podobny i znany miłosnikom trucków (według mnie to tuning macka przez italeri ) , fotki wrzuce jutro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 14 Lutego 2007 Share Napisano 14 Lutego 2007 Z tego co pamiętam to w tym modelu jest możliwość przyklejenia kangura oraz przedniego zderzaka do grilla i wtedy maska będzie się normalnie otwierać. Proponuję więc takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 14 Lutego 2007 Autor Share Napisano 14 Lutego 2007 Da sie racja co ja bym bez was zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Da sie racja co ja bym bez was zrobił No pewnie że da się (foto). Proszę nie przygrywać sobie w bambuko i silnik wykonać jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Z nami to se neda... Nie wolno iść na łątwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Tornado wiem ze kleisz fajne modele ale mam wrazenie ze ten mack nie wygląda zbyt dobrze. No chyba ze mi sie wydaje ale musiałbym go widziec na żywo pozdrowionka wojtek t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 No niestety, silnik gotowy juz jest i niejest cudem modelarskiej techniki i precyzji Natepny bedzie lepszy,fotki zaniedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 Tak jak obiecałem, wrzucam fotki, sleeper i kabina pomalowane 2 warstwa farby, narazie wszystko polozone, (duże to kutwa jest ) fotki: no narazie to niewyglada szalenie fajnie ,ale jescze zobaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Widzę że udało ci się jednak z maską Skoro pomalowałeś Macka na czerwono, to na Twoim miejscu pokusiłbym się usunąć kangura i zrobić model wg. oryginału: Znalazłem fotki silnika, może jeszcze ci się przydadzą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Ładny ten silniczek zrobiłeś kolego, nie bądź taki skromny No i fajnie, że maska się będzie otwierać A pisząc, że "duże to jest" to myślałeś że jakie będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 16 Lutego 2007 Autor Share Napisano 16 Lutego 2007 Ładny ten silniczek zrobiłeś kolego, nie bądź taki skromny No i fajnie, że maska się będzie otwierać A pisząc, że "duże to jest" to myślałeś że jakie będzie??? Nomyslalem ze to mniejsze bedzie, ale ja lubie duze modele.ZOstane przy tej wersji mojej macka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 20 Lutego 2007 Autor Share Napisano 20 Lutego 2007 małe postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Troszkę fotki niewyraźnie. Ale jak na razie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 narazie spoko czekam na dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi