mateusz kumorek Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Witam Zakupiłem sobie Albatrosa D.3 w 1:72 i chciałbym go zrobić jak najlepiej , ale nie wiem za bardzo jak byłoby naj . Proszę , wrzucajcie jakieś foty ,a najbardziej mile widziane będą wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 wrzucajcie jakieś foty wujek Google wrzuca foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2010 no to jakieś porady i propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Wujek Google wrzuca również porady i propozycje A tak poważnie to musisz napisać co chcesz z tego zrobić , jakie malowanie , oraz najważniejsze: co potrafisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Wujek Google wrzuca również porady i propozycje Ale ktoś musi je wrzucić "wujkowi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 mateusz kumorek podstawowe pytanie: czy szukałeś czegokolwiek sam? Wpadasz i chcesz żeby ludzie wszystko dali Ci na tacy? Poszukaj w Google, tam są zdjęcia archiwalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 (edytowane) viewtopic.php?t=13497&highlight=albatros tu masz podstawowe wskazówki Edytowane 7 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2010 zdolności mam duże i pięcioletnie doświadczenie w malowaniu ręcznym . Chce go zrobić ciekawie i najlepiej z waszą pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Botan Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 To załóż warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 To załóż warsztat Dokładnie , zacznij wątek warsztatowy, pokaż co chcesz uzyskać. Czy zdecydujesz się robić naciągi, czy podejmiesz się zrobić imitację sklejki na kadłubie itp. Od tego będzie zależało malowanie. Podaj jaki to zestaw (producenta), czy masz już jakieś doświadczenie przy klejeniu szmatopłatów? To ważne informacje które pozwolą pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2010 to jest Albatros firmy rewel , 9 z kolekcji szmatopłatów ,a jeśli chodzi o sklejanie to też mam wieloletnie doświadczenia . Pokazałbym wam jakieś fot ale dla mnie to zbyt skonplikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Pokazałbym wam jakieś fot ale dla mnie to zbyt skonplikowane Przecież jest na forum poradnik jak wstawiać zdjęcia. Widzę, że nie chce ci się za bardzo przeszukać forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 hmm, właśnie wczoraj się nauczyłem ,poświenciłem cały wieczór na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 hmm, właśnie wczoraj się nauczyłem ,poświenciłem cały wieczór na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 w gotowości jest Niuport Pisze się Nieuport... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi