Marek Świderski Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filon Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Wg mnie bardzo ładny antracyt to Revell 9 A modelik jednego z moich ulubionych latadeł piękny (jak zwykle). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 17 Lutego 2007 Autor Share Napisano 17 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 A ja choruję na niemiecką 104-kę w 1/32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 Pięknie się zaczyna prezentować Jak oglądam twoje relacje to mam coraz większą chęć na jakiś samolocik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 No szok, taki ładny model w takim krótkim czasie. Będziesz robił ślady eksploatacyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 17 Lutego 2007 Autor Share Napisano 17 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 zastanawiam się nawet czy zapuszczać mu linie podziału. Mysle, ze bardzo delikatny wash nie zaszkodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 Ja też bym tak proponował. "Uplastyczni" się trochę wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 18 Lutego 2007 Autor Share Napisano 18 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 No ładnie Już nie mogę się doczekać końcowej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Moim zdaniem z zapuszczonymi liniami fajniej Czekam na finalną galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi